reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
MamaTom slodka ale ja bym chciala z takiego misia:)

Gosia no niezle sie obnizyl. Ja u siebie tego nie zauwazylam i nie wiedzialam ze to tak widac;)

Ostatnia edycja:
Grzankaa, benfica - o 8 rano jeszcze był normalny ;-) potem byłam na KTG i jak wróciłam to aż musiałam uwiecznić ... no nic czekam na ciąg dalszy bo mówią ze w pierwszej ciąży nawet 2-3 tyg, przed a ze w kolejnych kilka kilkanaście godzin ...

A ja jestem bardzo sceptycznie do szczepien nastawiona. Jak prezes sie urodzil to umowmy sie bylam jeszcze mloda i glupia. Ale szczepilam tylko na te podstawowe. Teraz troszke wiecej wiem i wkurzaja mnie statystyki i co jakis czas wycofane szczepionki bo "cos tam" i rozwazam czy wogole szczepic. Na pewno nie pozwole zaszczepic w szpitalu po porodzie. To pewne. Jesli sie zdecyduje na szczepienie to dopiero po kilku miesiacach. Ale mam kwadratowa glowe.

Goska kurde dawaj :-)

A jak to z tym prysznicem? Przyspieszy czy odsunie troche w czasie bo ja nie pamietam ?

Ją szczepie 3w1+rota już w listopadzie ;-) przy pierwszym szczepienit jest ta 3w1 i kolejne osobno na żółtaczke, Matiego też tak szczepiłam i zdrowy jak rybka;-)no i żadnego rota nie złapał;-)a w grupie była grypa żołądkowa wszystkich położyła tylko nie mojego syna;-)

reklama
Do góry