reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

ludzik hipp i babydream mają bez cukru, ale te w torebkach nie w granulkach :happy:

agamemnon
no ja się cieszę, bo u mnie chłop wtedy w domku :happy: niby w tygodniu nie jest źle, ale jak jesteśmy we czwórkę, to jakoś tak leniwie dni mijają :-p

reklama
ludzik a pijesz herbatki na laktację? Bo one też mogą trochę pomóc na gazy podobno... Grześ niedługo skończy 5mcy, a do tej pory ma dni, że go gazy męczą...

grzanka a kupiłaś tą wodę koperkową?

Moje dziecię po średnio spanej nocy teraz nie śpi i widać, że chciałby a nie może usnąć... chyba czasy lulania powracają :sorry2:

Dziewczyny możecie polecić kurtkę na zimę konkretnej firmy - dla dziecka - żeby była faktycznie zimowa, porządnie ocieplona, a nie była zimową tylko z nazwy? Bo szukam czegoś dla Gabrysia...

po wizycie:) wszystko okej, od ostatniej wizyty Zosia przytyła 560g:) czyli przez 2 tygodnie, co biorąc pod uwagę, że była w szpitalu i miała antybiotyk to bardzo ładny wynik - ponad normę.

Co do herbatek, już też sprawdziłam i takie kupię, a ja sama nie piję nic na laktację, ale też zacznę:) - no zobaczymy czy Zosi posmakuje, ale mam nadzieję, że tak.

Teraz słoneczko śpi, od rana zaczęłam gotować rosół, więc też już jest:) to ja zabieram się za prasowanie:)

Benfica, nie wiem jakie mają dziecięce kurtki, ale generalnie kurtki firm, które mają odzież narciarską polecam - 4fun, brugi ma naprawdę ciepłą odzież, kurtkę z tchibo też miałam i była ciepła ( jak dla dorosłych są ciepłe, to chyba dla dzieci też)

CAM00672.jpg
Właśnie przyszły :-)

Załączniki

• CAM00672.jpg
    CAM00672.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 36
Hej babolki.

Ludzik to ile juz Zosia wazy, ostatnio miala cos kolo 4100 jak dobrze pamietam? Przescignela moja kruszyne, bo na szczepieniu miala tylko 4070 a jest starsza o ponad miesiac:)

Aga naciesz sie malzem, odpocznij ile wlezie, niech on troche z dzieciakami posiedzi. Najlepiej to bys sie na jakies zakupy wybrala, albo do kolezanki na ploty.

Asia odpoczywasz? Jak dalej bedzie brzusio twardnial to idzie do lekarza, bo po pupie od nas dostaniesz!

Ech na chwilke tyloo udalo mi sie zajrzec, zaraz po syna musze isc.

Dziolszki, mam pytanie, od kilku dni cos mnie kluje w prawym boku, bardziej moze pulsuje, delikatnie i nie caly czas czy to moze wyrostek sie odzywac? A moze to jajnik? Kurde w necie inaczej opisujazapalenie wyrostka. No nic bede obserwowac co sie dzieje.

Spokojnych nocek dziewczyny, widzimy sie po weekendzie.

Zosia waży 4160:) położna nie porównywała ze szpitala wagi (to 4100), tylko od swojej ostatniej wizyty porównała, stąd to 560:) a moja kruszyna naprawdę szybko rośnie, w końcu już 5 cm dłuższa od długości porodowej.

reklama
Asiu, z 5-10-15 :-) Ta bluza po lewej z uszkami, dałam 15zeta z 50zł przeceniona!

Phoebe ja nie mam wyrostka i jedyne co wiem to jak zaczyna boleć to napiatala konkretnie, a nie ze pulsuje. Więc stawiam na jajnik.

Ludziku no to pięknie Mała waży! Mój też żarłoczny ale chyba tyle nie waży :tak:

Do góry