reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon ubranka pierwsza klasa, aż weszłam na 5-10-15 i gdyby nie pękająca w szwach szafa Zosi to bym chętnie też zaszalała:)

reklama
Ja tak samo:) jak kupie to D mnie utlucze bo Lenki szafa tez pęka:)

Szukam tylko takiej kamizelki z kapturem z uszkami, wiecie gdzie moge kupic? Bo Lenka kiedys dostala ale 86 rozmiar wiec jeszcze dlugo a chcialabym na teraz cos.

Phoebe - ja w 16 tyg obawiałam się wyrostka. Lekarz kazał mi się połozyć na plecach i zgiąć nogę w kolanie a potem przyciągnąć zgietą bo klatki piersiowej. Jeśli przez bol nie jesteś w stanie tego wykonać to mozna podejrzewac wyrostek.

Witam sie.

Phoebe leze :-) leze i studiuje wiedze o szczepieniach.

Agamemnon no wlasnie dojzalam metke po czasie ;-) rewelacyjne ciuszki

DZIEWCZYNY CZY WY SZCZEPICIE SWOJE DZIECI ?????

Noo ja jeszcze bym nakupowała ale kurcze juz widze, ze po wyprzedaży. No cóż, jeszcze nie raz bedzie okazja :tak:

Ja będę szczepić 5w1 i osobno na żółtaczkę plus rotawirusy no bo jednak H z przedszkola może przynieść różny syf, a doktor mówiła ze drugie dziecko bardziej na nie narażone.

phoebe może Ci się jelito trochę przytkało, na wyrostek raczej nie wygląda, ale obserwuj :*

asia ja szczepię tymi sanepidowskimi, po roczku zaszczepię na pneumo z dodatkowych, rota sobie daruję, bo niby Gabryś miał, ale w szpitalu na zakaźnym pielęgniarki były raczej sceptycznie nastawione do tych na rota...

reklama
Do góry