Ludzik to ja w takim razie jestem zacofana
w artykułach bb na stronce jest taki wpis I TY MOŻESZ BYĆ STRASZNA MAMA. jak będziesz miała chwilę to sobie przeczytaj - właśnie o takich nawiedzonych mamach.
Grzanka a w necie nie patrzylas?
Benfica powiem Ci, że już Nadia strasznie daje popalić z tym nudów chyba. Byle do wtorku. Chociaż jak Maja się nie wychoruje to dopiero w środę pójdzie, bo nie będę z chora Majka wozić Nadii, a A pracuje we wtorek tak, że ani nie ma jak młodej zawieźć, ani odebrać z przedszkola, ani z Małą zostać. Ehhh... U nas rozszerzenie diety będzie z opóźnieniem że względu na wczesniactwo i problemy brzuszkowe. My 20.10 mamy gastroenterologa to się dowiemy.
MamaTomAni tak to jest z tymi maluchami, Nadia tylko na rękach zasypiala, albo w wózku, więc potem uczyłam ja, że w łóżeczku, ale siedziałam obok i ja smyralam po główce i zaczęła tak zasypiac w 2 min - może spróbuj w łóżeczku, ale ja głaskać, śpiewać, trzymać za łapkę? Z Majka to o tyle fajnie, że do łóżeczka i śpi sama, czasami w dzień ma karuzele wlaczana jak nie jest spiaca i jest ok.
Agamemnon jak się zajmiesz czymś innym to pewnie znajdziesz
Iwo trochę pokasluje, antybiotyk bierze, ale z brzuszkiem nadal dobrze po tym mleku. Wczoraj dzwoniłam do gastroenterologa przełożyć wizytę i pani dr mówiła, że w tamtym bad kału śluz i za luźna konsystencja, ale bakterii, ani nic nie wychodowali. Po tym mleku mamy powtórzyć bad kału - 20.10 mamy wizytę.
Część dziewczyny dzisiaj robię sałatkę z tuńczykiem zna któraś dobry przepis?