reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia, zdrówka Kochana <przytul> Co do działalności, to jeszcze nie wiem jaką. Może sprzedasz jakiś ubrań, albo jakiś rzeczy. Nie wiem.. po prostu ostatnio M dał taki pomysł. Muszę w końcu czymś się zająć. Więcej pieniędzy, to równa się z szybką wyprowadzką.

Grzaneczko, nie wiem jeszcze. Jeżeli kasy dużo będzie, to Anglia, a jak mniej to stancja. Najważniejsze aby wynieść się od teściów :*

reklama
Hej dziewczyny:) Ale Wam te suwaczki zasuwają do przodu:)
Emalia strasznie się cieszę, że betka pięknie przyrasta i czekam na dzisiejszy wynik:)
Maluś czytam Twoje wpisy na różnych wątkach i bardzo Ci współczuję teściów... No niewypały totalne:)
Pozdrowienia dla całej reszty brzuchatek, a dla brzuszków całuski:)

Malusiu powiem Ci, że jeśli chodzi o działalność to też myślałam o tym, coś dla dzieci np właśnie tak wysyłkowo, ale to pewnie jak już maluszek będzie to wrócę do pomysłu :)

Hejka jestem :)
Beta chyba dobra. Po 72hz 325 wzrosła do 823,8 :) No i TSH zrobiła i jest zaje.....1,43 :) Bardzo się cieszę. Wychodzi na to ,żę chyba jestem w ciąży :)

Emalia gratuluję betki, fajnie że tak ładnie rośnie i tsh super wynik.

Julia :(( opisz wizytę, strasznie mi przykro i dalej trzymam kciuki.

Ja dzis tez po wizycie, raczej ok ale tez troszkę się zestresowałam ale to na wizytowym zaraz skrobnę

Julia jeszcze nic nie jest przesadzone! Prosze kochana nie zalamuj sie!
Emalia gratki :D
Mycha sprawdzalam u nas to za USG 4D z rozpoznaniem plci kosztuje 69 funtow, takze ja sie chyba na to zapisze.
Ja tez po wizycie i pfff nie ma o czym mowic. Nawet na wlasciwy watek nie ma po co isc. Bylo bardzo biurokatycznie. Wypelnianie, dopelnianie i to wszystko. Dostalam tylko skierowanie na krew i mocz, na jutro juz sobie zaklepalam zeby miec z glowy. List na USG powinni wyslas do 2 lutego. I to chyba na tyle z moich wiadomosc. Nawet serduszka nie slyszalam, bo jak polozna stwierdzila jest za wczesnie i dopiero na USG uslysze, a to 9 tydzieien i 2 dzien. Nastepna wizyta u mnie w domu, w niedziele 26 stycznia. Ciag dalszy wypelniania i wywiad srodowiskowy. Nuda...

reklama
Maluś też mi się wydaje niezły ten pomysł :)

Julia kochana napisz co i jak na wizycie. Pamiętaj jednak, że te badania to tylko podanie prawdopodobieństwa wystąpienia wad genetycznych, ale nie potwierdzenie, że będzie coś nie tak z maleństwem. Postaraj się nie myśleć tak źle, wiem, że Ci ciężko, ale nie trać proszę nadziei.

Emalie betka wzrasta prawidłowo - gratuluję i oszczędzaj się teraz kochana :) Teraz to już szybko Ci zleci ten okres :D

Phoebe położna miała rację, jeszcze masz schowaną macicę pod spojeniem, więc nie ma jak sprawdzić serduszka przy użyciu innych urządzeń jak USG. Nie lubię biurokracji :)

Do góry