Ludzik
Fanka BB :)
Iwo, ale przez to moje wstrzymywanie często coś w moczu wychodzi, co generalnie nie wiadomo do czego przypiąć bo w ciąży co chwila coś było, a i wcześniej tez się zdarzało, ale ja nie mam żadnych dolegliwości ze strony układu moczowego to się nie przejmuję, ale generalnie jak chodziłam do pracy to 6h bez toalety ( ja wpadałam na chwilkę w różne miejsca) i wtedy było okej w ciąży to tak do 4 dociągałam
Mała znowu dała pospać, od 22 do 2, a potem od 4 do 8. M ja przebiera, a ja zaraz nakarmię. Gdyby nie ta 2 godzinna przerwa w nocy byłoby super.
Dziewczyny, a jak podchodzicie do wybudzania maluchów, bo ja w sumie teraz o 8 ja wybudziłam delikatnie, co by już opróżniła mi pierś, bo mnie boli, wczoraj wieczorem po 5h snu też ją wybudzałam i generalnie nie wiem czy dawać jej spać czy budzić, bo opinie różne.
Mała znowu dała pospać, od 22 do 2, a potem od 4 do 8. M ja przebiera, a ja zaraz nakarmię. Gdyby nie ta 2 godzinna przerwa w nocy byłoby super.
Dziewczyny, a jak podchodzicie do wybudzania maluchów, bo ja w sumie teraz o 8 ja wybudziłam delikatnie, co by już opróżniła mi pierś, bo mnie boli, wczoraj wieczorem po 5h snu też ją wybudzałam i generalnie nie wiem czy dawać jej spać czy budzić, bo opinie różne.