reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia myslalam o Tobie i liczylam ze juz na porodowce jestes .. adrianek nie chcial sie urodzic jak mame ucho boli co by nie zmniejszac mamy radosci! Jak przestanie bolec to Adrianek sie szybko przecisnie ;)

reklama
Hej! Witam sie w paskudnym humorze :-( Modliłam sie normalnie by sie Błazej bez neurologicznych przypadlosci urodzil jak Hubert i co? I ma to samo - mioklonie przysenne :-( Kurde tu w szpitalu neurologa dzieciecego nie ma, musze sie wybrac na Wrocław tam gdzie z H jedzilam. Nawet nie wiecie ile lez w nocy wylałam :-( O godz 00:45 przyszla jeszcze taka chyba 70 letnia pediatra ktora przebadala B i gdy jej powiedzialam jakie mam podejrzenia to tlumaczylam niczym dla Huberta. I tak glupie pytania zadawala ze na mojeboko powinna baba juz w domu siedziec i na drutach robic.
MamoTomAni znasz moze lub slyszalas o dr Jakuszko z Wroclawia?

Gochson no tu jest zakaz dla dzieci do 14rż ale przymykają niektóre babki oko na te starsze dzieci. Ja mam sale sama wiec nikomu nie przeszkadzamy jakby co :-) Tak, H byl wczoraj u B :-) Nie moze sie bidny nas w domu doczekać i płacze :-(

Julia sa to takie drgawki kiedy dziecko zapada w głebsza faze snu. Dziecko sie wybudza i tak sie dzieje w kółko. Objawy nasilaja sie nocą. Do tego moze byc, choć nie musi, obnizone lub wzmozone napięcie mięsniowe. No na pewno konieczna jest rehabilitacja :-(

Agamemnon a co to jest za przypadlosc? Oby neurolog pomogl i bedzie wszystko dobrze nie martw sie!!

Suselki gratuluje, super, ze wizyta udana:):) matko kiedy to bylo jak ja sie z tego powodu cieszylam.. A teraz sie ciesze, jak mojela Lenka ze mna poguga, u Ciebie tez tak leci:) ja pracowalam do 32 chyba tygodnia a w 38 urodzilam. Pracuje w agencji reklamowej, jezdze troche po klientach ale jak mialam juz duzy brzuch to bylam na miejscu, przy biurku. Mozliwe, ze pracowalabym dluzej, ale mialam pojechac do mamy na tydzien a wczesniej mialam wizyte wiec stwierdzilam, ze po co marnowac urlop i wzielam juz zwolnienie.

My dzisiaj z Lenką jedziemy na chustonoszenie, mam nadzieje, ze naucze sie wiazac:)

Hej dziewczynki
Dzisiaj idę do US może uda się odplątać tą sprawę z PCC3 :crazy: na wiele nie liczę bo już w trakcie składania tłumaczyłam babie to normalnie zero empatii :wściekła/y:

Agamemnon - trzymaj sie dzielnie , zawsze lepiej walczyc jest z tym co znane. Jesli tak szybko zareagowałaś to może i szybko się pozbędziecie przypadłości.

Susełku - jestem za tym by Maluś prowadziła listę, ja już mam moderatora na listopadówkach i nie ogarniam :-(
Ja pracowałam do 23 tyg ale wyszło łożysko przodujące i musiałam zwolnić tempo.

Wątpliwości - co tym razem badasz? pytałam wczesniej jak ci w pracy :-)

Cyntia - jak nocka?

Poczytalam troche ten wątek majówek 2015 masakra:) bedzie wesolo z jedna laską:)

Suselku widzialam ze pytalas na majowkach o poduszke. Ja Ci ją mogę szczerze polecic. Kupilam takiego rogala- jeden koniec wkladasz miedzy nogi a drugi pod glowe. Od razu przestaly bolec mnie plecy jak zaczelam z nia spac a i pomoga pozniej jak juz nie masz dogodnej pozycji i boki Cie juz bolą. Mi przydala sie rowniez po porodzie, Mała spala w niej przez pierwsze 2 tyg. Ogolnie polecam, mysle, ze nie tylko ja:)
Aha i ostatnio tez zaczelam z nia spac, bo mnie zaczely plecy bolec od karmienia i noszenia Lenki. Od razu lepiej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwo - nasza gwiazda tez wróciła, jak dasz rade to sprawdź czy z jej IP nie ma innych kont, ja wywaliłam stamtąd wszystkie moje fotki bo cos czuje ze to kradziejka

Do góry