Dziewczyny, wlasnie wrocilam z wizyty i jestem mega podekscytowana i musze sie z wami podzielic wiadomosciami bo na ciazowym oczywiscie sie juz atmosfera psuje przez jedna dziewczyne. Moje malenstwo juz jest plodem i ma 2,3cm, seruduszko bije, rusza sie i jest cudownie! do tego uwielbiam moja gin!
jest naprawde swietna! to jest taka mala klinika, ale dowiedzialam sie dzisiaj ze ona odbiera porody w takim jednym szpitalu i ma sie tam swoja polozna i w ogole jest super :-) a, no i powiedziala ze jak dlugo sie pracuje to zalezy od ciazy, ale ze wiekszosc jej pacjentek pracuje do samego konca, a jednej wody odeszly w windzie w pracy
juz koniec moich ekscytacji i zabieram sie za odpisywanie!
julia jaki piekny wykres! wrecz ksiazkowy! oby to byl ten cykl! &&&&&
Grzanka a w ktorym tygodniu przestalas pracowac? jak sie czulas pod koniec? tez masz prace biurowa?
Asia ja najpierw myslalam ze to z tata malenstwa ten rozwod, ale jak nie, no to wspaniale i zycze zeby wszystko poszlo po Twojej mysli! a za dwa lata nam opowiesz ;-)
Cyntia biedna jestes z tym uchem :-( oby przeszlo jak najszybciej, zebys sie mogla skupic na rodzeniu a potem na malenstwie!
goska ja sie zgadzam co do naduzywania L4 bo tez mam takie wrazenie. fajnie ze nadal jestes w stanie normalnie pracowac.
wiki przykro mi ze Fabianek ma niedosluch, ale jak aparat pomoze, to dacie rade! &&&& zeby bylo coraz lepiej i Tobie coraz latwiej.
benfica masz racje, napewno warto zwolnic i tez sie troche ruszac przy tej biurowej pracy. cale szczescie u mnie w pracy raczej sa wyrozumiali, wiec mysle ze nie byloby problemu jakbym na przyklad potrzebowala przerwe.
mamaTomeczka Ty to naprawde jestes zapracowana! super sobie dajesz rade! a ten patent z bujaniem malej uzywajac paska meza i jednoczesnie gotujac, SZOK! :-) co do tutejszych mam, to wiekszosc mam "z Zachodu" ma bogatych mezow i nie musza pracowac wiec nie maja takiego problemu
a reszta to czesto ma nianie (a wlasciwie taka pomoc domowa od wszystkiego, ktora z nimi mieszka), albo przywoza babcie malenstwa na kilka miesiecy do pomocy. w Stanach nie ma gwarantowanego urlopu, wiec z tego co czytam to wiekszosc ma max 3 miesiace urlopu a potem niania albo zlobek.
iwo ale Cie kolezanka zrobila! az nie wierze! co zdecydowalas zrobic? ja mam termin narazie na 29 kwietnia, ale jestem na watku majowek ;-) fajnie tak podsumowalas kto teraz jest w kolejce. a moze chcesz przejac liste od malusiolki? :-) bo malus juz zbyt czesto nie wpada, a kilka dziewczyn tam brakuje, a zawsze fajnie sie odniesc. co myslisz?
agamemnon jeszcze raz gratuluje! mimo ze bolesnie to fajnie ze tak szybko poszlo i bez naciec/szwow itp!
benfica ostatnim razem wymusilam u Ciebie testowanie i teraz tez Cie prosze zatestuj kochana! wiem ze ciaza jest malo prawdopodobna, ale mozliwosc jest bo slyszalam o przypadkach zajscia przed pierwsza @.
Kinia &&& zeby dziewczynka sie polepszylo i zebys mogla sobie odpoczac!
Ludzik porod marzenie! jeszcze raz gratuluje! mala przesliczna!
o! jeszcze zapomnialam was o jedna rzecz zapytac, tylko mnie nie wysmiejcie. az sie wstydzilam na ciazowym pisac
co to jest karta ciazy? ja to kompletnie nic nie wiem o tym co sie w Polsce dzieje a u nas chyba nie ma czegos takiego.