reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

DSC00102.jpgDSC00171.jpgprzedstawiam Wam naszą córę:) dostała rumień w szpitalu, prawdopodobnie od ich chemii, w której piorą. jak już ją w domu pofotografujemy prześlę:)

Iwo gdyby nie wspaniałe położne i mój M w życiu nie dałabym rady:)

Załączniki

• DSC00102.jpg
    DSC00102.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00171.jpg
    DSC00171.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Ludzik Zosia jest sliczna:) a Lenka w szpitalu tez dostala mega rumien, cale nogi miala obsypane. Zeszlo jej dopiero w domu, jak ubralam ja w swoje ciuszki. To drugie zdjecie to chyba z Tatuskiem?

Malus ciesze sie, ze z tesciami juz lepiej:*

MamaTomAni ja Lence tez juz daje od jakiegos czasu na noc 150, bo tez po 120 sie denerwowala i szukala jeszcze. Jak chca wiecej to niech jedza. Aha i u mnie na mleku jest napisane, ze 150ml od 3 miesiaca sie daje.

Ostatnia edycja:
Ludzik, śliczną masz córeczkę.

Agamemnon, czekamy jeszcze na zdjęcie Błażejka :) Mój brat ma tak na imię.

Iwo, piętrowe łożeczko, ale rozkladane. Jeżeli coś nie tak będzie, to z piętrowego dwa się zrobił. Specjalnie szukaliśmy takie, które można rozłożyć. Nigdy nie wiadomo jak się dziecko zachowa.

Grzaneczko :*

Ostatnia edycja:
Ludziku sliczna ta Wasza córcia! :-) Zazdroszczę Ci ze juz w domu jestescie, ja jeszcze jutro i w pt o 13 wypis, chyba padne :-\
Noo u nas ok, Mlody possa cyce i wypija po nich juz 30ml mleka. Dostalam reprymendę za smoczek, bo po ponad 1,5h ssania cycow dalej chcial tarmosic to dalam smoka i przylazla piguła i poucza. Powiedzialam jej co mysle to skwitoeala,ze jestem uparta. No i sie poryczalam :-( Ech pobyt w szpitalu mnie demotywuje

Dziewczyny, wlasnie wrocilam z wizyty i jestem mega podekscytowana i musze sie z wami podzielic wiadomosciami bo na ciazowym oczywiscie sie juz atmosfera psuje przez jedna dziewczyne. Moje malenstwo juz jest plodem i ma 2,3cm, seruduszko bije, rusza sie i jest cudownie! do tego uwielbiam moja gin! :-D jest naprawde swietna! to jest taka mala klinika, ale dowiedzialam sie dzisiaj ze ona odbiera porody w takim jednym szpitalu i ma sie tam swoja polozna i w ogole jest super :-) a, no i powiedziala ze jak dlugo sie pracuje to zalezy od ciazy, ale ze wiekszosc jej pacjentek pracuje do samego konca, a jednej wody odeszly w windzie w pracy :-D

juz koniec moich ekscytacji i zabieram sie za odpisywanie!

julia jaki piekny wykres! wrecz ksiazkowy! oby to byl ten cykl! &&&&&

Grzanka a w ktorym tygodniu przestalas pracowac? jak sie czulas pod koniec? tez masz prace biurowa?

Asia ja najpierw myslalam ze to z tata malenstwa ten rozwod, ale jak nie, no to wspaniale i zycze zeby wszystko poszlo po Twojej mysli! a za dwa lata nam opowiesz ;-)

Cyntia biedna jestes z tym uchem :-( oby przeszlo jak najszybciej, zebys sie mogla skupic na rodzeniu a potem na malenstwie!

goska ja sie zgadzam co do naduzywania L4 bo tez mam takie wrazenie. fajnie ze nadal jestes w stanie normalnie pracowac.

wiki przykro mi ze Fabianek ma niedosluch, ale jak aparat pomoze, to dacie rade! &&&& zeby bylo coraz lepiej i Tobie coraz latwiej.

benfica masz racje, napewno warto zwolnic i tez sie troche ruszac przy tej biurowej pracy. cale szczescie u mnie w pracy raczej sa wyrozumiali, wiec mysle ze nie byloby problemu jakbym na przyklad potrzebowala przerwe.

mamaTomeczka Ty to naprawde jestes zapracowana! super sobie dajesz rade! a ten patent z bujaniem malej uzywajac paska meza i jednoczesnie gotujac, SZOK! :-) co do tutejszych mam, to wiekszosc mam "z Zachodu" ma bogatych mezow i nie musza pracowac wiec nie maja takiego problemu :sorry2: a reszta to czesto ma nianie (a wlasciwie taka pomoc domowa od wszystkiego, ktora z nimi mieszka), albo przywoza babcie malenstwa na kilka miesiecy do pomocy. w Stanach nie ma gwarantowanego urlopu, wiec z tego co czytam to wiekszosc ma max 3 miesiace urlopu a potem niania albo zlobek.

iwo ale Cie kolezanka zrobila! az nie wierze! co zdecydowalas zrobic? ja mam termin narazie na 29 kwietnia, ale jestem na watku majowek ;-) fajnie tak podsumowalas kto teraz jest w kolejce. a moze chcesz przejac liste od malusiolki? :-) bo malus juz zbyt czesto nie wpada, a kilka dziewczyn tam brakuje, a zawsze fajnie sie odniesc. co myslisz?

agamemnon jeszcze raz gratuluje! mimo ze bolesnie to fajnie ze tak szybko poszlo i bez naciec/szwow itp!

benfica ostatnim razem wymusilam u Ciebie testowanie i teraz tez Cie prosze zatestuj kochana! wiem ze ciaza jest malo prawdopodobna, ale mozliwosc jest bo slyszalam o przypadkach zajscia przed pierwsza @.

Kinia &&& zeby dziewczynka sie polepszylo i zebys mogla sobie odpoczac!

Ludzik porod marzenie! jeszcze raz gratuluje! mala przesliczna!
o! jeszcze zapomnialam was o jedna rzecz zapytac, tylko mnie nie wysmiejcie. az sie wstydzilam na ciazowym pisac :-D co to jest karta ciazy? ja to kompletnie nic nie wiem o tym co sie w Polsce dzieje a u nas chyba nie ma czegos takiego.

reklama
Do góry