reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon prosiaczkowi za uszy powisieć się podobało:) nie protestował:)

A mi coś odbiło i założyłam pościel i prześcieradło w Zosi łóżeczku przykryłam wszystko narzutą:):) a w domu pachnie lazania tylko jak zwykle trzeba poczekać na męża z obiadem:(

Jutro będą wywoływać poród u mojej szwagierki, mieli przejścia ze szpitalami (w tym co chcieli rodzić 4h na ktg czekali i pojechali gdzie indziej, tam ją zostawili w szpitalu ) i tak sobie myślę, że jakiś rezerwowy szpital muszę wybrać, i jakoś wpłynąć na moje dziecko, co by nie chciało po terminie siedzieć w mamy brzuszku, bo ja zwariuje:)

reklama
Cześć kochane! Zniknęłam na troche bo się zaczęłam coraz bardziej stresować i sama nakrecac. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi co do TSH, w miedzy czasie skontaktowałam się z endokrynologiem i zwiększył mi dawkę lekow.
A dzisiaj... Miałam najlepsza wizytę u gin!! Był kropek i serduszko było widać i słychać :) az się tam wzruszyłam i tylko patrzyłam na ten ekran i nic nie mogłam z siebie wydusić ;) gin jest dobrej myśli i ja rownież! :) mam nadzieje ze do kwietnia będzie wszystko dobrze :)

Nie zdążę wam teraz odpisać ale będę wpadać częściej! Obiecuje :)

Dzięki Cyntia! Ja tez jestem przeszczesliwa!! :) (mimo ze już zdążyłam pokłócić się z mężem :/)
Następna wizyta za dwa tygodnie. Powiedziała ze normalnie za 4 by była ale ze względu na moja historie i żebym się nie denerwowała to narazie mam częściej

Suselku gratuluje! Piekny widok, prąwda? :-)

Ludzik, my mamy jakiś podobny gust. Ja tez chce taki wozek. Mam mega dylemat, bo widziałam taki tylko w kremowej ekoskorze/ biały, a gondola ma wzory rockowe malowane. A skąd wzięłaś te kolory wózka z najnowsżej kolekcji? Podeslij jakiegos linka pls. Wozek jest zarabisty, porównywalam ostatnio w sklepie z wieloma innymi. Głownie przez resory swietnie sie prowadzi. Takze gratulacje z zakupu!

Wrocilam dopiero z Bydgoszczy, padam. Wiec sorki, ze wszyśtkim nie odpisze. Nadrobie coś jutro:)) sciskam Was na dobranoc.

Agawa co do wózka to w sklepie mieli na ekspozycji cały biały:) - tylko, ale miała pełną paletę kolorów na ulotce i w tych skrawkach materiału:) U Nas w PZ tez widziałam go tylko w jednym sklepie, a generalnie jechaliśmy po inny( Moonlight -- tez z podwójna amortyzacją), ale jak zobaczyliśmy nowy model TAKO to się zakochaliśmy:) jest generalnie 7 kolorów. Ale jak chcesz z podwójna amortyzacją to jest jeszcze Motor Style i parę innych serii kolorystycznych:) Jest w czym wybierać. Proponuje u siebie znaleźć sklep z wózkami Tako i tam powinni mieć pełna ofertę:) - bo ja w necie nie potrafię tego znaleźć - nawet na ich stronie nie ma tego co babka miała w sklepie:) a rzeczywiście podwójna amortyzacja powoduje, że prowadzi się go rewelacyjnie:)

SUSEL gratuluję i spokoju do końca życzę:) i fajnie z tymi wizytami będziesz spokojniejsza:)

Ja dziś jakaś nieprzytomna, niby spałam całą noc, ale śniły mi się jakieś głupoty i teraz jestem niewyspana.

reklama
Do góry