reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mychunia - gratulacje właśnie zaczełaś ostatni trymestr ciąży!!!!

Cyntia - a mi póki co termin się nie zmienia i mam na 6.11

reklama
u nas termin z USG z tego 11 tygodnia to 23.09, z ostatniej miesiączki 26.09 i lekarz też tego się trzyma, bo z wielkości to już na 11.09, więc ja trzymam kciuki za ten 11:) ale będzie pewnie po 20 września:)

brzuszek zrobię dziś, jak się spionizujemy:)

Ładne dziewczęta te brzuszki macie:)

Ja tez wierze tyko w termin z USG ok 12tc ;-) no ale u nast. tez jest prościej bo czasem co do godziny wiemy kiedy była owulka
Moja fotka w galerii ;-), co do wagi to też stanęła ok 65kg mam od 2 tyg. - start był 56/58, z córka w III trymestrze mało się zmieniała przybrałam może z 2 kg

cześć :)
Ja dzisiaj byłam rano na wizycie. Dzidzia dalej jest dziewczynką :) i waży juz 2800 :szok:

Ja mam teramin z OM i z USG z 12 tyg na 8 października. Lekarz właśnie dzisiaj mi tłumaczył że ten termin z usg jest najważniejszy.
Mała jest juz bardzo nisko ale szyjka jeszcze długa

Dziewczyny, śliczne brzuszki :)

Agniecha dobrze, że wszystko okej:)

Mychunia czyli najbardziej prawdopodobny termin to ten 29.11:)

a oto mój brzucholec +13kg i dużo szczęścia:)
DSC00164 (2).jpg Nawalczyłam się co by było w pionie, bo nie wiem czemu wgrywał w poziomie:)

Załączniki

• DSC00164 (2).jpg
    DSC00164 (2).jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Ja wróciłam z basenu i idę zalegnąć bo za 2 h znowu do szkoły po młodą

Agniecha - właśnie dziś urodziła moja znajoma w 34 tyg, chłopiec 2800g tyle ze ona miała cukrzycę ciążową i na insulinie była

Agamemnon - patrz a ja nie zauważyłam tego prosiaka :-D:-D:-D:-D

a tak:) teraz wisi za rączki misiu:) To były moje dwa pluszaki, która mam w domu i chciałam je wyprać, co by ozdobiły kącik małej:)

a dziś moja szwagierka w szpitalu i decyzje czy czekają czy już wywołują, mała tydzień temu miała się urodzić.

reklama
No za rączki już lepiej :-p

Mi z usg z 12tc też wychodziło 23.09 i przez wszystkie usg taka data więc 23.09 i koniec kropka :-p
Ech straszny dzisiaj dzień.....wynudziłam się po wsze czasy i mam dosyć. Masakra jakaś :baffled:

Do góry