reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej!
Dzieki dziewczyny za gratulacje, Iwo a Tobie rowniez za przekazanie wiadomosci. Podczytalam was troszeczke ale nie mam czasu na odpisywanie. Ogolnie widze ze u wszystkich dobrze:)
My z malutka w domu juz od piatku, pepek odpadl dzisiaj w nocy, dosc szybko i generalnie jest super.
Tesciowie zostaja do niedzieli a wtedy moze uda mi sie ponadrabiac zaleglosci na forum.
Mala wlasnie sie wierci wiec uciekam... buziaki dziewczyny!

reklama
MamaTomeczka - co mnie wołasz? :p Ostatnio coś albo mam jakieś zajęcie, albo lenia ;)
No nadrobię, nadrobię dziś ;)

Obudziłam się przed 5 i już jeden wątek nadrobilam :D

Phoebe - GRATULACJE :) To za foteczka czekamy :) A jak rodzeństwo zareagowało na siostrzyczkę?

hej kochane
Ja dziś byłam w szpitalu na oddziale 1 dniowym ws. cukrzycy. Ogólnie do bani organizacja tam: 2h czekania na IP, szybkie badanie ginekologiczne, cisnienie, tętno małej i posiew (całe 10 minut) potem konsultacja z diabetologiem i pogadanka. Na koniec musiałam jeszcze go apteki zasuwac po glukometr :wściekła/y:wykupiłam parkometr na 4h i tak spóźniona do auta doleciałam. Na szczeście mandatu nie dostałam.

Mama Tomeczka - brak słów co za stare pipy !!!!

Cyntia - nadrobiłaś i nic nie napisalaś :confused:

Hej :-) ja tylko tak na chwilkę zaglądam co u Was i muszę chłopaków do spania ogarnąć bo jeszcze grają oczywiście razem z tym dużym moim chłopakiem :-D

my dziś byłyśmy na szczepieniu, mała jak na razie ok, nie gorączkuje :tak::tak: nie marudzi, fajnie :-) nawet przy szczepieniu mocno nie płakała więc niepotrzebnie się stresowałam.

mamaTomeczka o cenę na tą szczepionkę przeciw biegunce nie pytałam :-(

postaram się jutro trochę czasu wygospodarować żeby coś więcej napisać

uciekam :-(

pozdrowionka :tak:

Ewka, Mama Tomeczka - co do szczepionki na rota to ja nie będe szczepić. Mam 2 koleżanki które wybuliły sporą kasę a dzieci i tak zachorowały. A wiecie co powiedział lekarz, że bez szczepionki dzieci by o wiele gorzej to przechodziły. Jak dla mnie to standardowe wytłumaczenie nieskuteczności szczepionki.
ps. a rotawirusa to moja złapała w szpitalu :sorry2:

hej:)

no co do tych szczepień to też się zastanawiam, na co warto dodatkowo zaszczepić, a co to napędzanie kasy dla firm farmaceutycznych, a co z pneumokokami, szczepicie dodatkowo?? jak dojdzie do tych szczepień wszystkich to pewnie oszaleję z wybieraniem tego, bo każde źródło mówi co innego.

U nas dzisiaj od rana walka z lenistwem ale zaraz się ruszę, muszę trochę ogarnąc, bo jutro nasze brzuszkowe zdjęcia zaczynamy w domku:) Dzisiaj też przyszły prześcieradła dla małej i włączam ostatnią pralkę z małej rzeczami:) ( no jak jeszcze paczka z USA przyjdzie to pewnie włączę, ale to nie wiadomo kiedy dojdzie).

reklama
Ludziku - mi lekarka mówiła że pneumokoki szczepi się jak dziecko idzie wśrod inne dzieci, czyli przed żłobkiem/przedszkolem. Masz jeszcze trochę czasu.

Mama Tomeczka - zostało 10 dni laby :szok:. Zapowiedziałam Julce że z dniem 1.09 pierdzielnik w pokoju musi zniknąć :wściekła/y:powodzenia w załatwianiu spraw.

Do góry