reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Czesc Laski:)

Mama Tomeczka super, ze Anulka coraz grzeczniejsza, oby juz tak zostalo:) a jakie wczesniej mleko mialas? Teraz dajesz NAN dobrze pamietam?

Jakie ogolnie mleko polecacie? Bo ja dawalam czasem Malej Bebilon i wydaje mi sie, ze od tego miala problem z kupka. Moze Bebiko byloby lepsze?

U nas spoko. Lenka jest bardzo grzeczna(tfu tfu;) placze w zasadzie tylko jak glodna albo czasem jak jej sie nudzi. Przesypia noce do 4-5 i w lozeczku. Czasem tylko marudzi ze chce sie poprzytulac to spi ze mna:) wyslalam D na spacer z Mala a sama chate ogarnelam i szybkie ciasto zrobilam. Wrocili niedawno i Lenka caly czas spi w wozeczku. Goscie dzisiaj przyjezdzaja. Moj brat z bratowa i malym Hubciem chrzesniakiem moim. Bo w sobote chrzciny robimy wspolne:)

To milego dnia dziewczynki:)

reklama
ewka my będziemy w Białogórze do 28.08 :) miejscowość idealna dla rodziców z małymi dziećmi, dla nastolatków już gorzej, bo nudy ;) ale dla starszych są Mielno i Hel ;-)

mamaTomeczka(_iAni) super, że Ania grzeczna :-D ale tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć, bo męża i dzieci się nie chwali :rofl2: powodzenia, żeby dzisiejszy dzień się Wam udał :*

grzanka my dajemy Grzesiowi Bebilon, ale on mało go poje dobowo, bo max 150ml, a zwykle mniej, bo na razie mojego ściągniętego wystarcza... kupy są codziennie lub co drugi dzień, jedyne co to dziwne, bo mimo, że pije znacznie więcej mojego mleka, to kupy są bardziej jak po mm... :confused:

Cześć :happy:

My już wywieźliśmy znaczną część klamotów, pozostały meble, ale to po urlopie... wtedy też będziemy wszystko układać i ustawiać, więc odpoczniemy po to, by po powrocie znów wpaść w wir i pęd :szok: teraz czekam na małża, bo powywoziliśmy wczoraj wszystkie torby i nie mamy się w co spakować na wyjazd :-p wszystko leży i czeka ;-) normalnie jak zwykle na wariackich papierach :szok: jedyne co mnie martwi, to to, że się niezbyt fajna pogoda zapowiada... :dry: nie chciałam upałów, ale 16-18st nad morzem, to już trochę zimno... żeby chociaż słońce było... :nerd:

Witam się w poniedziałkowy chłodny poranek :-)

benfica no chłodno się zapowiada oby tylko nie padało, ciepłe bluzy można ubrać i pospacerować, odetchnąć trochę od miejskiego zgiełku :tak: my wybieramy się tylko na weekend bo mąż urlopu już nie dostanie :sorry2:

a właśnie co do urlopu tacierzyńskiego to wściekła normalnie jestem bo szef J powiedział, że jak chce tacierzyński to jedynie zimą :wściekła/y: no co za cham :angry:

mamaTomeczka fajnie, że mała grzeczna :tak: wrzuć nam jakieś świeże fotki :tak:

ja też muszę Wam wrzucić jakieś zdjęcia mojej niuni :-)
jutro szczepienia :sorry2: trochę się boje jak Karinka zareaguje :sorry2:

no i od wczoraj zaś mam u siebie bratanka mojego J na tydzień :dry: normalnie szału idzie dostać, wczoraj położyli się z Kubą spać o północy :wściekła/y: krzyczą, śmieją się z byle czego, hałasują... matko jedyna :no: muszę ich tu dziś przeszkolić i postawić do pionu :-D

ok, lecę trochę chatkę ogarnąć póki wszyscy śpią :tak:

hej
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

pamięta mnie tu któraś jeszcze? A może ktoś tęsknił?
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif

było fajnie choć pogoda nie rozpieszczała, ale jak zawsze wszystko co dobre szybo się kończy
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
tak jak myślałam w pensjonacie nie było neta...

Phoebe gratulacje, niech mała zdrowo się chowa
:tak:

karola Kalinka śliczna :-)

hej:)

Tym co na urlop udanego urlopu życzę:)
Cieszę się, że dzieci grzeczniejsze:) a ja w zakupy się dziś bawię:)

Phobe gratulację:)

Brak jakoś natchnienia dziś do pisania, jak je znajdę to wpadnę na dłużej:)

nadszedł ten dzień:) SPAKOWAŁAM TORBĘ - jeszcze tylko kosmetyczkę jakoś uzupełnić i będzie wszystko:) :) - hmm coraz bardziej realne dla mnie się staje, że to już niedługo:)

hejka
u nas leniwy poniedziałek

Ludziku - to prawda jeszcze 8 dni i masz donoszoną ciąże :tak:
Ja jestem przerażona bo wokół wszystkie znajome po terminie rodzą. Dzis urodziła moja szwagierka dziewczynka 4300g :szok: a na usg 3500g było. Blady strach na mnie padł bo jak takie bobo wycisnąć :confused:

Mama Tomeczka - twój post cieszy oko :-) fajnie że przytulaski były no i chłop zadowolony. Fatałaszki starankowe pewnie w kącie gdzieś leżą ale moe do łask je przywołać? Tylko wpierw ginek. Jak nawet dokarmiasz cycem do dostaniesz te dla mam karmiących :tak:
Co do prenevaru to ja szczepiłam Julke ale jak szła do żłobka. Po co wcześniej szczepić? Żadnych powikłań nie miałysmy.

Anula juz taka duża :szok: ja sobie przygotowałam partię ciuszków 50-62 na start ale myślałam że może i do 3 m-ca posłużą. WIdac ze dawno malucha nie miałam.

Mycha - jaka śliczniusia panienka :-D

Benfica - grunt by nie wiało i deszczu nie było, przynajmniej będziecie spokój mieli. Jak bylismy na Helu w środku sezonu to nie szło przejśc koło fokarium :wściekła/y:
Napisz jak się sprawuje laktator bo ja taki chcę kupić.

Iwo ja właśnie niby mam mieć taka dużą córę, zobaczymy, co się wykluje naprawdę, ale ubranek na mniejsze niż 56 w ogóle nie mam, a tych 56 naprawdę parę, które dostałam. zaczęłam rozmiarówkę od 62:)

cześć dziewczyny!
Informacyjnie napiszę, że żyję i mam się dobrze :tak:
Mąż w domu więc same wiecie.....komputer leży i się kurzy :-pMoże jutro wpadnę na dłużej.
Miłej nocki!

reklama
mamaTomeczka ja też nie wiedziałam jaką :baffled:. Kupiłam Infanrix IPV+HIB to jest ta 3w1 bo nie chcę żeby mi małą 3 razy kłuli. Lekarz mówił jeszcze o takiej 6w1 ale nie polecał, kazał odłożyć kasę i zaszczepić jakąś doustną na biegunkę bo dzieci podobno często ją dostają. Ja nie szczepie na pneumokoki. Kubę szczepiłam podstawowymi szczepionkami i Karinkę też tak będę szczepiła. Mam nadzieję, że to dobry wybór.
A jeśli chodzi o urlop to ten tacierzyński bo ja bezrobotna jestem i niestety nic nie mam :-(

miłej nocki :-) uciekam bo mała ryczy :baffled:

Do góry