agamemnon
Fanka BB :)
O Matko Bosko kochano zwariuję chyba. 3 godziny snu to przecież dużo i matka spać więcej nie musi Nadrobię i napiszę później bo teraz chciałam ale znowu padalec się zaczyna drzeć
Hehe dobry wstęp! Też sie podłączę....
Nie wyspałam się (chociaż nie narzekam) bo duchota niesamowita w nocy. Nie wiem ile stopni ma moje ciało ale gdybym się nie znała, to dałabym, że ze 100 Już szukam na skórze jakiegoś zamka po boku bo cholera bym się rozebrała całkowicie
Synu mój już dobrze, gorączkował jedynie w sobote, wczoraj już nic, dzisiaj nic. Więc idzie do przedszkola bo ma chęć no to co zabronie. Dzisiaj niebo zachmurzone, coś tam ze 3 krople kapną ale słońca paskudnego nie ma.
Ja dzisiaj zamawiać będę termometr bezdotykowy. Jednak naczytałam się i chyba warto. Mój H to bez problemu dawał sobie mierzyć rtęciowym no ale nie wiem jak będzie z B więc skoro nie mam przy nim tylu wydatków co z H to zainwestuję
benfica bądz dzielna! Wyśle Ci troche mojej dzielności w byciu samą ;-)
Sporo wyciągasz mleka Może jakoś się laktacja rozbuja? No a te jakieś herbatki na pobudzenie laktacji pijesz czy nie? W ogóle warto? Ech czekaj, nie ma Cię do czwartku więc pytaniami nie będę sypać
kasiula tak jak mówisz, lepiej wiedzieć wóz czy przewóz niż ciągle żyć w niepewności, masz rację.
mamoTomAnio co ta córa Twoja taka co? Może trzeba znów postraszyć ? Szumiałaś jej do ucha??
Kurde wczoraj miałam dzień do du.....czytam, że Ty iwo też
Normalnie pomogło mi jak sobie popłakałam. Wszystko mnie irytowało, wszystko było źle, ot jak baba w ciąży Chłopu pomarudziłam aż stwierdził, ze dzisiaj mam leżec i odpoczywać cały dzieć hehehe