reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kasiula co tam u was, jak mala??

A ja Wam powiem, że też mi się wydaje, że jeśli z naszymi anemiami nie czujemy się źle ( nie mdlejemy i takie tam ), to pewnie to jest jakaś norma. Bo w sumie te normy od kiedy trzeba leczyć anemię, a kiedy nie to tez normy czasem przyjęte przez dane państwo, czy zależy od lekarza, bo w sumie jak się tak czyta, porównuje to każda z nas coś ma i każdej lekarz zaleca co innego. a po ciąży jak nie będziemy miały "małych pasożycików" wszystko wróci do normy, pewnie z mała pomocą tylko żelaza

MamoTomeczka ( i Ani) zdecydowanie musisz coś zrobic z mężem jak wkurza Anię:) może mała zazdrosna o tatę:)

reklama
Hejo:)

Lenka dzisiaj grzeczna wiec ja tez pieke ciacho, takie o:
Moje Wypieki | Tort z białą czekoladą i malinami

Ale cos dzisiaj dnia nie mam, bo najpierw mikser mi strzelil i zaczęlo sie z niego dymic, ale dziala:) a pozniej dół od tortownicy mi odecial jak wkladalam ciacho do piekarnika. Na szczescie kladlam ja na taka duza blache z piekarnika wiec na nia sie zaczelo wylewac i uratowalam;) zrobilam na prostokątnej zeby mi znowu dół nie odlecial:)

Lenka znowu kupki nie moze dzisiaj pocisnac, chyba zastosuje dzisiaj czopka.

Kasiula bedzie dobrze, musisz w to wierzyc!

Ostatnia edycja:
kasiula trzymam kciuki za operację!!

Dzizes, jest tak duszno, ze mam ochotę zerwać z siebie skórę :baffled:
W dodatku synu dostał gorączki, 39,5 ni z gruchy, ni z pietruchy :baffled:
Ech

reklama
Do góry