phoebe to powodzenia z teściami, niech Cię teściowa nie zamęczy ;-) no i czekamy na wieści :-)
mamaTomeczka (i Ani)
super, że u Was trochę lepiej
może te upały tak na dzieci działają
no i najważniejsze, że Ci się maliny nie marnują
Mi w pierwszej ciąży anemia zeszła dopiero chyba w okolicach 35-36tc mimo, że od początku brałam żelazo, bo miałam krew jak przy bliźniakach
teraz miałam anemię do końca, ale gdzieś z miesiąc po porodzie krew znów była książkowa mimo karmienia piersią
Cześć
My dziś wojowaliśmy z samochodem, bo chcemy go porządnie zrobić przed wyjazdem nad morze - tzn. ja wszystko załatwiałam, bo mój ślubny to ma teraz młyn w robocie
dobrze, że moja mama przyjeżdża na 4-5godz, bo bym tego tałatajstwa nie ogarnęła
do tego Grzesiowi odwidział się cyc
tzn. kocha cyca, ale żeby pociumkać... przestał przybierać na wadze, pediatra kazała po karmieniu podać mu butlę i zobaczyć czy zje i ile... teraz była pierwsza próba i choć na początku miał opór do smoczka, to jak zaciągnął to wypił 70ml... no i nie wiem... chyba jakby mi się z piersi najadł, to by już nie chciał mm
mam dylemat co dalej zrobić, bo jak on nie pociągnie mi z cyca, to nie będę miała zbyt dużo mleka... a znów jak go będę dokarmiać, to mi laktacja zaraz siądzie, bo nie należę do mega mlecznych mamuś...
z jednej strony pani z poradni laktacyjnej powiedziała, że nie mam pełnych piersi, bo produkowane jest tyle mleka ile potrzeba, no ale skoro Grześ nie przybywa, to chyba jednak nie... a pediatra stwierdziła, że na tym etapie powinnam czuć jeszcze pełne piersi, że później jak dziecko będzie większe, to mogą być flaczki
no mam taki dylemat, że hej ho...
edit:......................................
Dziewczyny co polecacie na potówki? Bo Grześ ma sporo w okolicach oka i noska i ni pioruna nie chcą zejść... jak tylko trochę zejdzie to przez te upały zaraz nowe wyskakują...