reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo - ja polecema poza magnezem uzupełniać niedoboty potasu w postaci bananów lub pomidorków... ja jak nie zjadłam w ciągu dnia banana to zawsze rano miałam slurcze... jak dopadnie Ciebie skurcz podciągnij palce u stopy (tej nogi gdzie masz skurcz) do siebie - jak ręką odjął :)
agamemnom - Gabriel jest praktycznie bezproblemowym dzieckiem :) jest latwiejszy w obsludze niż Hania była... poza tym natrafiłam na świetny sposób uspakajania płaczącego dziecka... u nas działa w 100 %... za chwileczkę wstawie filmik - może jeszcze komuś się przyda... ;p

reklama
Ja dołączam do grona osób obudzonych o 5 nad ranem, ale na szczęście udało nam się dospać -- mała po jakiś 45 minutach się uspokoiła:) i w związku z tym wyspane po śniadanku trochę ogarniamy, bo zaraz rodzice z babcia wpadną po mnie:) Agamemnon będę miała dostęp do netu, jak najbardziej, ja mam młodych rodziców, którzy sami nie wyobrażają sobie życia bez swoich laptopów, a mama to chyba tez bez zakupów przez internet:) więc nie będę odcięta od świata:) za to na 100% rozpieszczana kulinarnie przez babcię, więc pewnie waga wzrośnie po tygodniu babcinej kuchni:)

Wczoraj kino jak najbardziej się nam udało:) Byliśmy na "Sekstaśmie" i się uśmialiśmy za wszystkie czasy:) czasem dobrze tak wyjść:) a i mój mąż znalazł idealne skarpetki dla Zosi zobaczcie same: 930a837963ac726ae2d70778d9b43f34.jpg i oczywiście je kupił:) I generalnie się nie wkręca w zakupy, ale wczoraj ze sklepu nie chciał wyjść bez nich:) Generalnie takie małe wyjście sprzyja życiu małżeńskiemu:) nam tego już trochę brakowało:)

Miłego dnia:*

Załączniki

• 930a837963ac726ae2d70778d9b43f34.jpg
    930a837963ac726ae2d70778d9b43f34.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 25
Mama Tomeczka - ale się usmiałam :)
Marchew - mi z telefonu sie nie odpala:(

Dziewczyny a pamiętacie Tracy hogg zaklinaczkę niemowląt? Ona też miała świetnie metody na maluszki.

Zżarlismy z kg dorsza i powoli żegnamy się z morzem. Jeszcze wieczorem atrakcje w porcie i wracamy......

Hej Laski. Kurde Lenka ma problem z kupką. Wczoraj z czopkiem poszla a pozniej troche sama zrobila. A dzisian znowu nic, prezy sie cisnie i placze przy tym ale zwieraczy nie rozluzni. Co moge jeszcze zastostosowac? Nie bede jej przeciez dawala czopka codziennie.

Mama Tomeczka wiem, ze to gliceryna ale czy zacznie od tego robic sama? Lekarka mi powiedziala zeby nie przesadzac z czopkami bo sie zwieracz przyzwyczai i nie bedzie chciala sama robic.

reklama
Hej!
Wczoraj umierałam taka duchota :-(Deszcz spadł na sekundkę, pogrzmiało jak na lekarstwo aż mnie szlag trafiał. Dzisiaj na razie słońca brak ale pewnie się rozkręci koło 11. Przyjechac ma moja koleżanka z dzieciakami po 13 ale jeny, nie wiem czy mam ochote na wizytę :-(Czasem mam dzień, że się robię antyspołeczna i siedziałabym sama jak palec.
Ech właśnie oglądałam tvn24 i się zjeżyłam, bo było, że NFZ odracza dzieciom operację z rozszczepem wargi, klientka miała termin w tym miesiacu i przesunięta operacja o 2 lata z powodu braku funduszy! :angry:

iwo spokojnego powrotu!

Mar-chew ale świetny film! Aż normalnie sobie zapisałam i nie zawaham się użyć metody :tak:Jak będzie noc to i szumieć mogę co by wszystkich nie pobudzić :-) Fajnie, że Gabryś taki grzeczniutki :tak:

Ludziku, syraczki stylowe, ma mąż gust :-) No to dobrze, że spędziliście miło dzień. Też bym tak chciała czasem no ale.....

mychunia, mi osobiście nie przypadły ogórki z chili do gustu. Narobiłam tzw krokodylków i leżą słoiki, miejsce zajmują. Ja dostałam przepis na ogóry w zalewie pomidorowej i chyba zrobię .

mamoTomeczka no ja do Wrocka mam 150km. Czyli nie mieszkasz, az tak daleko ode mnie :tak:To uważaj bo na maliny wpadnę :-D
Tak myślałam, ze to o ten ser chodzi. Ja kiedyś zrobiłam to mi się mało chłop nie udusił. Gryzł tego kotleta, jeden kawałek połknął drugi przeżuwał, a oba połączone były serem (nitką jak się rozciągnął) wiec jedna czesc w gardle, druga w buzi i ani połknąc ani wypluć. Oczy zrobił jak 5złotych, zaczał kaszleć i gdyby nie siarczysta łapa na plecy to by było wesoło. Od tej pory nie chce jeść kotletów z sera ;-)
I jak, pospałaś sobie??

Grzanko ja też właśnie słyszałam, zeby nie przesadzac ze wspomagaczami bo zwieracze mogą sie przyzwyczaić. Może zmień jej lek na gazociągi? Co jej podajesz?

Do góry