Przetrwalam dzisiejszy dzien, ale latwo nie bylo tak mnie dzisiaj nogi w pachwinach bolaly ze ledwo sie ruszalam, odlezalam troche i przeszlo, a mala wcale nie pomagala wiercila sie prawie caly czas.
Czesc dziewczyny!
Ewa jak sie nie nachodze to sie czuje dobrze ale ostatnio cos senna sie zrobilam, zupelnie jak na poczatku ciazy. Juz z rana bym poszla z powrotem w kimono. KIedy sie urodzil Twoj synek? Po terminie czy przed?
Natkusia kochana trzeba bylo jechac na IP, nie lekcewaz takich boli.
Malusiolka u mnie moze sie zdarzyc (chociaz nie koniecznie bym chciala) ze mala sie urodzi w urodziny babci, czyli mojej mamy 17 sierpnia, ja sie wlasnie tak urodzilam w tym samym dniu co moja babcia. Wiesz az jestem zdumiona, bo mlodszy ciagle sie dopytuje kiedy bedzie dzidzia, na dobranoc to i ona dostaje buziaka ( w moj brzuch) i przytulaka, starszy juz mial mlodsze rodzenstwo to az tak uczuc nie okazuje, chociaz i jemu sie zdarza.
MamaTomeczka troche mnie pocieszylas ze to normalne, ale i tak jutro z moja polozna pogadam na ten temat, moze mnie wysle na dodatkowe USG, bo bylam tylko na dwoch, nie liczac 3d. Kochana a skorcze masz od czasu do czasu? Ciesze sie ze chlopina zaskoczyl, czasem trzeba takiemu naklasc troche do glowy zeby zrozumial.
Marchew &&& za szybki rozwoj sytuacji!
Agamemnon irobota trzeba bylo wlaczyc i nogi do gory wylozyc, niech sobie lazi i zamiata a ty relaksik
, nie wazne szybciej czy wolniej, wazne ze posprzata za Ciebie. Powiedz mi, sprzata on dokladnie czy rozsypuje po bokach? U moich chlopakow okey, jeszcze miesiac do szkoly musza chodzic niestety.
Kinia to czekamy na Ciebie w domku
Grzanka nawet nie wiem co to foley i po co on, nie douczona jestem
Idz sie legnij do wyrka, przespij i rano na porodowke wypoczeta
Karola ja Cie pamietam, nawet chyba w naszej zamknietej grupie bylas, ale sie nie odzywalas, fajnie ze do nas traflas, Ty juz gotowa do rozpakowania! Jakies objawy masz?