reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

hej dziewczynki
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

ja pół nocy nie przespałam
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
wczoraj popołudniu mnie w gardle zaczęło drapać, a w nocy to już śliny przełykać nie mogłam i bardzo się męczyłam.... Płukałam wodą z solą, ale to ulga na chwilkę

teraz co chwilę ktoś dzwoni z życzeniami imieninowymi, a mi się ciężko mówi :-(
rano oddałam mocz do badań, ale kolor mi się nie podoba, więc dalej będzie nie tak

na szczęście jutro idę do ginekologa to coś poradzi i na gardło i na problemy z moczem....

reklama
Wiikki, ja przy drugiej ciąży miałam szybko spakowaną torbę, bo miałam zagrożoną ciąże, ale i tak zdążyłam z 10 razy przepakować ją :p

Dziewczynki Wszystkiego Najlepszego W Dniu matki :* Dla wszystkich matek i przyszłych mam :*

U mnie w domu trochę roboty, bo Oliwka jutro urodzinki ma i muszę przygotować trochę rzeczy :) Już się moja córeczka nie może doczekać, bo widziała, że kupiliśmy baloniki, trąbki i czapeczki :D Jutro przed 14-tą M jedzie po tort :) Zamówiliśmy w kształcie cyferki, bo Oliwka uwielbia cyfry i chciała. Jestem ciekawa czy spodoba się dla mojego dziecka tort jak tatuś przywiezie :)

Miłego dnia :*

Malusiolka - najlepszego dla Oliwki! Kiedy wyniki przedszkola macie?

Mama Tomeczka - to zwróć tą tunike. Szkoda byś nie wykorzystała.

Dziewczyny są wyniki krwi. OB spadło o połowę :) do 36! Crp ujemne :) Jutro i w środę usg i rezonans i może w czwartek nas wypuszczą:)

Iwo, dziękuje :) Wyniki mają być 30.05 i do tego czasu będę chodzić jak na szpilkach. Denerwuje się, bo mogą Oliwki nie przyjąć. Cieszę się, że wyniki poprawiły się :)

Iwo super wieści ;););)

Malusiu kochana spokojnie oddychaj, muszą ją przyjąć :)

Właśnie niedawno się dowiedziałam, że w czwartek będzie pogrzeb małej Jagódki... Dziewczyny sparaliżowało mnie to bardziej niż wieść, że odeszła... Chyba dlatego, że uświadomiłam sobie, że to naprawdę koniec jej krótkiego i męczącego życia... Tak bardzo mi ciekły łzy, taka jestem roztrzęsiona, nie wiem jak wytrwam na pogrzebie, ale nie mogę nie iść. Chyba sama bym sobie tego nie wybaczyła. Boje się jak to przetrwam, ale nie biorę nawet pod uwagę tego, że mogłabym nie iść :(

reklama
Iwo ale ja urodziłam normalnie, nie miałam jednak cc. A co do tabsow to zapisal Angiletta.
Cyntia ja też nie mam powyżej 35l i chodziłam prywatnie a gin kumaty i dal mi to skierowanie bez problemu.
Benfica trzymamy kciukasy &&&&&
Kinia Ty tez odpoczywaj, jeszcze z miesiac poczekajcie :*
Malus mam nadzieje ze szybko sie wygoi i bede miala spokoj i trzymam kciuki za coreczke bedzie dobrze:*
MILEGO NASZEGO DNIA KOCHANE :*
aaa i bonusik w odpowiednim wątku :p

Ostatnia edycja:
Do góry