reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia, widać po nim, że jest bardzo szczęśliwy :) Marzy nam się synek, ale jak będzie córeczka też dobrze. Najważniejsze, że zdrowe dzieciątko :) Suwaczka na razie nie ustawiam, bo nie mam pojęcia jak długie cykle dać. Ale jeżeli wychodziło by z ostatniej miesiączki i 4 tydzień to niby co 35 dc to wychodzi na około 27.07 :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Troszke mnie nie bylo;/ corka mi sie rozchrowala;p a i ja miala gorsze dni;/
Ale juz wracam do Was:)

Suselku bardzo mi przykro:( trzymaj sie kochana!

Kinia
zdowka dla coreczki:)

Ewka no torche dziwna Pani doktor ze niby serduszka nie bedzie slychac! No ale najwazniejsze ze za tydzien bedziesz widziala :))

MAlus
no piekne wiesci!!!!!!!!!!!Trzymam kciuiki:)

Dzis mialam wizyte:) wszystko pieknie:) opis na watku:)

Pozdrawiam Wszystkich:)

Ostatnia edycja:
malus serdeczne gratulacje :-D było Wam to dzieciątko pisane i widocznie musiało być teraz :-D naprawdę bardzo się cieszę i życzę Ci z całego serca, żeby wszystko przebiegało ok i żeby teściowa nie wścibiała nosa gdzie nie trzeba. Teraz Wasz spokój jest najważniejszy :-D a Anglia nie ucieknie ;-)

Malusiolka wielkie gratulacje!

niestety nie mam sily czytac o ciazach i objawach wiec na chwile musze was opuscic ale mam nadzieje ze jeszcze bede mogla wrocic, a wtedy wy juz bedziecie na biezaca wszystko wiedzialy i mnie przeszkolicie ;)

po zabiegu byl bol ale juz jest duzo lepiej, psychicznie i fizycznie. dziekuje za wszystkie slowa wsparcia to naprawde pomaga! :*

reklama
Cześć kobitki. Susel bardzo mi przykro :( że tak się to skończyło, tulę Cię mocno, odpocznij, zregeneruj siły i wracaj do nas czym prędzej. A co do mojej p. doktor no cóż czego można było się spodziewać na nfz? Najpierw się rozejrzałam po gabinecie w poszukiwaniu tego urządzenia, jak jakiś zbój ha ha ha i zauważyłam, że leży na biurku no ale p. doktor się pewnie nie chciało wstawać, tyle by to ją kosztowało wysiłku, że zrezygnowała, sądzę, że jakby zobaczyła zielonego to pewnie miałaby inne podejście, eh. Maluś gratuluję fasolinki :) bardzo się cieszę :)

Do góry