reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

suselku bardzo ale to bardzo współczuję Ci tych przeżyć. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i do nas dołączysz :*
Malusiolka Wow! Jakie zaskoczenie zaraz rana! To kiedy na wizytę się wybierasz??

U mnie mdłości ciąg dalszy więc z jedzeniem nie idzie łatwo... Ostatnio zorientowałam się że mam identyczną wagę startową przy tej ciąży jak i przy poprzedniej ;) Ciekawe jaka będzie finałowa... :p

reklama
mikaaa, jak się uda to jednak jeszcze przed świętami chce iść, ale prywatnie. Koszt 250zł ;/ jeżeli będę oczywiście wstanie tyle zapłacić. Ale z drugiej strony może jeszcze nie być serduszka i wolałabym iść po nowym roku.

Witam

Niestety dzis przywitalam sie pierwszy raz z Panem K:(:(:( zrobilo mi sie slabo...ledwo doszlam do ubikacji:(

Suselku to zrozumiale ze musisz odpoczac od forum..ale mam nadzieje ze za jakis czas odezwiesz sie! trzymaj sie kochana:*

Malus a teraz co wizyta u gina? jesli tak to kiedy? czy kolejna beta? jaki plan dzialania masz?

A my w niedziele w koncu zakupilsmy corce nowe lozko:) bylismy w Ikei , nam sie strasznie podoba Amelce rowniez:) dzis przespala tam cala noc! ale pewnie dlatego ze bardzo pozno padla wczoraj...

Mikka to z jaka waga startujesz?:) ja rowniez zaczelam z taka jak z corka a juz 1,5 kg na plusie!;/ i do jakiej doszlas wagi z Zuzia? bo ja do 75 kg:(:( aczkolwiek wrocilam do formy niechcialabym znow miec +20kg;/

Julia, jeszcze nie myślałam o tym. Ale co do bety to raczej nie pójdę, bo nie lubię jak ktoś mi krew pobiera. Po prostu będę starać się jak najszybciej iść do lekarza. Tylko, że u mnie pokazało wczesną ciąże i nic może nie zauważyć.

Dziewczynki, edytowałam trochę listę i teraz jest bardziej czytelna. Dodałam również do listy "wizyta u lekarza" kiedy ma być. Tą propozycję podała mikaaa i spodobało mi się. Dzięki temu każda będzie wiedziała, kiedy kto ma wizytę :) A siebie dodam za jakiś czas, bo na prawdę nie mam zielonego pojęcia na kiedy mam termin.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Ja tez zaczynam z wagą podobną jak byłam z Nadią, nie wiem ile teraz waże bo nie mam wagi a wazenie bede miała dopiero 23.12 ale na razie chyba nie przytyłam, przynajmniej nie czuję.
Ide zaraz na spacerek z córą
miłego dnia kochane

SUSELKU Skarbie trzymaj się :* będziemy tu na Ciebie czekać!! :*

MALUSIOLKA strasznie drogi ten lekarz :szok: ja bym powtórzyła czy przyrasta ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana ;-)

EWKA co za lekarka :baffled: ja to mam szczęście.. mam lekarza na nfz ale chodzę do niego od 8 lat i jestem jedną z pierwszych jego pacjentek (jest stosunkowo młody). Na każdej wizycie ciążowej miałam badanie podwozia i USG, wszystko tłumaczy. Mam jego prywatny nr i mogę do niego dzwonić kiedy tylko chce. Lekarz z powołania.

Dziewczyny współczuje mdłości.. mnie na razie nie trzymają ale kto wie co będzie jutro?
Za to dzisiaj bardziej podbrzusze mnie boli :confused2:

Dzień dobry :)
Przygarniecie Abezelkę?

Fajnie widzieć w jednym miejscu tyle znajomych osób :) Poczytałam trochę, i tak tu domowo - staraczkowo :) aż miło posiedzieć :)
Suselku bardzo Ci współczuję
[*]

reklama
Do góry