reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Ale im większe się urodzi tym większe szanse, że krócej w nim będzie. Kurcze naprawdę te ciąże teraz takie problemowe :(

Grzanka taki ten rok pechowy na ciążę. Wczoraj mój mąż mi powiedział, że gdyby wiedział, że wszystko tak przebiegnie, że będzie tyle problemów i strachu o Majkę to by się nie zdecydował na drugie dziecko... Widać, że jednak i on bardzo się tym wszystkim martwi i przejmuje tylko nie okazuje tego tak jak ja.

hej dziewczynki
u nas dziś leniwa niedziela, kościół i koleżanki w planie :-)

Kasiula - dacie radę te kilka tygodni przetrzymac. A jak z tą wadą, jest w pełni operowalna?

Kinia - &&&&&& za ciebie, niech Majeczka siedzi jak najdłużej!!! Mój tez mi tak wypalił z tym że na poczatku ciąży a powód miał banalny FINANSE:sorry2:

ps. Natkusia nadal w szpitalu ale chyba jest OK

Ostatnia edycja:
Iwo dokładnie to sama min wiem musze jeszcze raz z lekarzem pogadać ale to wszystko zalezy od tego w jakim terminie sie dziecko urodzi i jak sobie będzie radziło na świecie . I po operacjach . Musze z lekarzem jeszcze raz pogadać jak juz sie oswoiłam z ta myślą

Iwo mój się bardzo boi, z resztą ja też - powód: bardzo bliski. Znajoma urodziła niecałe dwa miesiące temu, w ciąży u niej działo się dokładnie to co u mnie i teraz... Dziecko leży od prawie dwóch miesięcy w szpitalu w krytycznym stanie i wszyscy modlą się o każdy dzień życia dla niej i każdy dzień pomocy... Po prostu u nas jest ogromny strach, żeby nie skończyło się podobnie ;(

reklama
Do góry