reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ludzik ja mam często, że jak wpadnę w trans robienia to koniec. Tylko, że u mnie to raczej rzadko się zdarza, że czuję się dobrze, ale raczej znośnie, a wieczorem... uuuu.... Ty się nie forsuj tak, bo masz jeszcze 20 tygodni prawie kochana.

Benefica, a w nocy jak lało i jakie wiatrzysko było? Myślałam, że mi rolety odlecą.

Wikki oj jak Ci zazdroszczę spokoju w domku :) No to świetne wieści teraz będzie więcej biegania za Nadusią :)

Hej dziewczyny, ja jak zwykle siedzę i piszę na raty, bo ciągle coś. Zaraz idę dopiero śniadanie sobie zrobić, Nadia wstała dzisiaj po 8 - pierwszy raz od x czasu, z łóżka zwlekłyśmy się przed 9 dlatego dzisiaj wszystko w proszku jeszcze mimo, że jest 11. Idę zabrać się za śniadanko i wstawić kolejne pranie, w między czasie obiecałam Nadii, że pobawimy się lalkami. a czas leci i kiedy tu usiąści odpocząć? Dodam, że od rana zdążyłam posprzątać na szczęście kuchnię to jeden obowiązek mniej ;D

reklama
Hej:-)

agamemnon Kurcze nie noś tych mebli, toż to cięzkie kochana. Wiem, że Ci ciezko samej, ale lepiej nie ryzykować!

malus Jak tam ząb? Mam nadzieje, że lepiej!

To widze nad Polske chyba przyszły chmury z Danii, bo u nas 1,5 tyg. padało niemalże non stop:hmm: Teraz się rozpogodziło i wnajbliższym czasie ma być ładna pogoda. Teraz tu długi weekend Lena w domu. Może jutro lub w niedziele pojedziemy gdzies w plener na grilla. Dzis się z nia pobawie w domu i skoczymy na plac zabaw. I nie wiem co na obiad:hmm:

Mycha u nas dzisiaj na obiad placek węgierski czy jak to tam się zwie - chodzi o gulasz z plackami ziemniaczanymi :) Dzisiaj odkryłam, że wszystko może być cudem techniki - ponieważ nie cierpię ścierać ziemniaków wrzuciłam pokrojone do blendera stojącego i ... rewelacja 2 minutki i po sprawie, piękna masa ziemniaczana na placuszki :D

Pranie wstawione, obiad naszykowany teraz czas na relaks, czyli ... zabawa lalkami z Nadią ;/;/;/ nudzi się to człowiekowi jak po raz setny trzeba bawić się w tę samą 30 sekundową scenkę przez 2 h po raz kolejny przez ostatnie kilka dni... RATUNKU!!!!

kinia - ja kiedyś ścierałam ziemniaki w sokowirówce ;p później tylko musiałam połączyć "sok" z miąszem ;p i w taki o to sposób natobiłam sobie ochoty na placki ziemniaczane ;p

Mar-chew ja też tak robiłam, ale wtedy jest więcej mycia i zabawy z tym, a w blenderze stojącym to raz dwa trzy i mało zmywania po tym ;) Ja mam ochotę na takie ze śmietaną słoną i chyba mężowemu zaserwuję z gulaszem, a sobie ze śmietanką :p

Dziewczyny coś w temacie mojego zwolnienia z tempem, dziś odbierałam auto od mechanika i niespodzianka - wracając zagadałam się z M przez tel - mam w aucie zestaw głośnomówiący i nie zauważyłam, że już powinnam zwolnic:) hm pan policjant za 75 na 50 dał 100 zł i 4 pkt karne:) chciał dać 200, ale stargowałam na brzuszek:) więc ogłaszam, że od dziś zwalniam:) w weekend leżę i pachnę:)

pierwszy mandat - a prawo jazdy mam 10lat:) ale pan policjant powiedział, że kierowca bez punktów karnych to nie kierowca:) - a więc jestem kierowcą. nawet się nie złoszczę, a bardziej chce mi się śmiać, bo znam ta na pamięć i głupia się zagapiłam:)

Ludzik no to musisz zwolnić tempo ;-)

Wczoraj wieczorem dostałam maila od mojego lekarza, że mam się z nim dziś o 10 skontaktować i podjechać na szpital na kontrolne usg. Jednak widać środowe wyniki mu się nie spodobały :-( trzymajcie za mnie kciuki, żeby było wszystko dobrze.

reklama
Kinia kciuki zaciśnięte, będzie dobrze!

Witam
Gościu od mebli sobie poradził, nie było niczego strasznego do wnoszenia :tak:
Dzisiaj już się lepiej czuje ale wczoraj już spałam o 20:30 i o dziwo przespałam całą nockę. Ciśnienie chyba miałam najniższe z możliwych.
W pokoju Błażeja mam stare meble które trzeba rozmontować i wywalić oraz inne rzeczy powynosić. Tak mnie nosi żeby tam wpaść i to zrobić :zawstydzona/y: Strasznie nie lubie bezczynnie siedzieć kiedy robota czeka :sorry2:

Do góry