reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Dziewczyny dziękuję za &&&&. Oczywiście dam znać zaraz po, póki co czekam jak na szpilkach, żeby zadzwonić o 10 i się umówić na konkretną godzinę. Spać nie mogłam całą noc, od 4 nad ranem jestem na nogach. Męża do pracy wyprawiłam, śniadanie zjadłam, herbatkę wypiłam i się tak trochę snułam, trochę leżałam. Zaraz pora na drugie śniadanie, bo kawka już wypita.

Ludzik leż i nic nie rób!!!

Agamemnon ja mam ciągle nowe pomysły na przemeblowanie pokoju dzieci i oczywiście mąż ma weekend pracujący to sama się nie będę z meblami szarpać, a w tyg jak będzie miał wolne to będzie Nadia w domu, ale pewnie w przyszły weekend go przycisnę do tego przestawiania mebli :)

Kinia - kciuki mocno zaciśnięte.

Nie ogarniam swoich leków :/ Biorę: Euthyrox, Acard, żelazo 2x (biorę raz), magnez 3x (biorę 2x), Folik, No-spa 3x dziennie, Luteina 2x, Clotrimazolum, Nystatyna. Br.
Mały waży 360 g :)

Ostatnia edycja:
Cyntia, szybko wracaj do domku :*

Mar-chew, ciesze się, że wszystko porządku :* Czasami zdarzają się takie bóle.

Kinia, &&&&&&&&& mocno zaciskam kciuki :*:* Co do zabawy z Nadią, to szkoda, że daleko mieszkasz. Tak to nasze córki są w tym samym wieku, to mogłyby się pobawić. Moja też lubi zabawę lalkami i wymyślanie jakiejś historii. Wiem co czujesz, bo ja czasami też już nie mam ochoty znowu w to samo się bawić.

Ewcia, mi we wtorek wyrwała zęba dentystka, a do tej pory boli. Myślałam, że lepiej jest, ale nie. Biorę tabletki, bo inaczej nie dałabym rady i na 2/3h mam spokój, a później znowu to samo. Dzisiaj nawet krew mi z tego miejsca leciała. Niby widać, że się goi, ale straszne to jest. Mam jeszcze jedną szóstkę do wyrwania, ale nie ma zapalenia i nie będzie takiego bólu. Tylko, że wyrwie mi ją babka dopiero jak po tej pierwszej szóstce mi się zagoi. Po nocy mam najgorzej, bo strasznie boli, ale chyba dlatego, że podczas snu nie ruszam buzią. Chodzę jakaś osowiała i gdzie usiądę, to zasypiam. Czuje się przemęczona.

Dziękuję Wam za wszystko :* Kochane jesteście. Nie wiem co bez Was bym zrobiła!!

Wczoraj nie wchodziłam, bo moje dziewczynki dały mi popalić. Byłam zmęczona ich zachowaniem. Tak jakby diabeł w nie wstąpił. Poza tym wczoraj minęło mi i M 5 lat bycia ze sobą :) Jeszcze za 10 dni mamy święto, bo Oliwcia będzie mieć urodzinki i muszę coś wymyślić :)

Jutro między 12, a 13-tą znajomi przychodzą i idziemy na działkę. Trzeba coś porobić, a poza tym dzięki temu zapomnę o bólu :)

Pozdrawiam :*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczymy wszystkim zycze powrotu do zdrowia i szczesliwego zakonczenia ciaz!!

Ja nie spie poniewaz bawie 4 mies. Olisia jego rodzice na weselu...i nie dawno tak sie rozplakal ze koniec;/ ale opanowalam sytuacje.
Takiemu malenstwu to niewiadomo o co chodzi...ale juz spi a rodzice jeszcze troche i beda

Hej dziś 31 tydzień . O tydzień sie przesunęło więc dla nas lepiej my nadal w dwu paku . Wody sie czasem sączą ale wczoraj na usg mówiła lekarka ze jeszcze ich trochę jest
Kinia oby wszystko było dobrze byś wytrzymała jeszcze troszkę . Ja bym chciała tak do 36 tyg a nawet dłużej

Julia no to atrakcje nocne zapewnione ;-)

Kasiula super, że póki co się trzymacie w dwupaku. Ja tez bym chciała dotrwac do 36 tyg, albo chociaż do 35 skonczonego oczywiście. Mówią coś kiedy do domu wrócisz?

reklama
Kasiula trochę kiepsko, ale jak trzeba to nic nie poradzisz. Ważne, żeby teraz maleństwo zdrowe było i urodzone nie musiało być w inkubatorze.

Do góry