reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Maluś jeśli tylko będę mogła wejść, to jasne, że o Was nie opuszczę :) Ale to tylko zależy od mojego Synusia, czy mamie pozwoli :p
Agamemnon ja to mam nadzieję, że wszystko zacznie się wcześniej :)
Agniecha83 ja chyba juz czuwam, zeby wszystkiego nie przegapić, chociaż przygotowana jestem, to i tak jestem ciekawa jak to będzie:)
Cyntia my cywilny wezmiemy chyba w dzien chrzcin Malego, a co do ludzi to mam ich w nosie, niech sobie gadaja, to Nasza sprawa i to My decydujemy..
Malusiolka mozesz robic te testy, tez taki mialam, jak byl cien, to kup lepiej o czulosci 10, bedzie lepszy wynik :)
Benfica nie martw się, dokarmią dzieciatko i bedzie dobrze :)
Wejdę później to wstawię Wam zdjęcia, a teraz szybko obiadek, milego popoludnia :***

reklama
Iwo tak są odchylenia od norm ale malutkie tylko ta tarczyca :-( jutro to skonsultujd z moja doktorka telefonicznie i zobaczymy co dalej

Ale odkryłam cudo! Niebo w gębie. Myślałam, że kupuję jogurt truskawkowy w Biedronce, a to się okazało, że to jest deser z kwaśnej śmietany z truskawkowym żelem. No pycha. Chyba zacznę szybciej tyć :-D Następnym razem kupię całą zgrzewkę, a co!
Laski, musicie spróbować :-)

cyntia ja jestem fanką Biedronki, więc jeśli jutro z usg nie pojadę do szpitala, to na pewno wejdę :tak:

iwo no właśnie prócz położenia dna macicy i wielkości brzucha, że są nie takie to nic nie wiem, bo ona nie robi usg... ale chyba jest dość doświadczona, więc raczej nie powiedziała tego bezpodstawnie... :-( mi się też wydaje, że mam mały brzuch :-(

W ogóle to dziewczyny jesteście nieocenione, trochę lepiej mi się zrobiło :happy2: proszę o kciuki, jutro usg mam o 9:15 i będę wszystko wiedziała... napiszę Ci malus co i jak, bo nie będę miała jutro kompa aż do wieczora, to wyślę Ci smsa :happy2:

W ramach niemyślenia o najgorszym byliśmy dziś oglądać kolejne 2 mieszkania, już obejrzeliśmy 5 i mamy mega mętlik w głowie... :dry:

Witam

Benfica kochana niemartw sie na zapas! usg wszystko wyjasni i mam nadzieje ze jest tylko dobbrze! tego musisz sie trzymaj!
Jutro bede czekac na wiesci:) &&&&&&&

Madziulek Cytia ja bralam slub jak Amelia miala 3 lata i szczerze niczego nie zaluje:) To byla najlepsza decyzja a mieszkanie ze soba potwierdzilo tylko ze Nam sie uda:)

Cyntia, musiałabym zobaczyć ten deserek, bo coś tego tupu jadłam. Jeżeli jest to co myślę, to pyszne jest :D Są różne smaki.

Benfica, po to jesteśmy aby wesprzeć :* Na pewno napiszę dla dziewczyn jak dostane od Ciebie smsa :* Musisz być silna, a będzie dobrze :)

Cześć! Witam w 1 dniu kwietnia :-)
benfica trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze, zobaczysz :tak:Po prostu nie Twoja uroda by rodzić duże dzieciaczki i tyle w temacie :tak:

Cyntia, ja mam zawsze paróweczki w lodówce ale te z szynki. Od Biedronkowych bardziejsze są te z Lidla, mają więcej szynki w sobie :tak:

o boże, właśnie poparzyłam sobie język kawą :baffled:

Kupiłam sobie wczoraj 9 krzaczków róży, miałam dzisiaj sadzić no i plany mi się pokrzyżowały :baffled: Syn od wczoraj chyrla jak gruźlik , aż wieczorem zwymiotował. Dzisiaj z rana też zaczał kaszleć (no z rana niby ok, po nocce) ale pojade go osłuchać bo szlag wie co w trawie piszczy. Mam nadzieje, ze nie dostanie zadnego antybiotyku bo zwyczajnie mu go nie dam :baffled:
Mnie od wczoraj rana męczy rozwolnienie :baffled:Nie wiem co mogłam takiego zjeść ale czyści mnie jak nie wiem co.
Ech no same nieszczęścia :-(

Dzień dobry słoneczka!

Benfica - &&&&& za dobre wieści!

Agamemnon - może zamiast antybiotyku dostanie coś do inhalacji. Czemu nie chcesz antybiotyku?

Malusiolka - jak tam? :)

Brzuchatki widzę że nadszedł czas na wycinanie :) uff nie jestem sama :)

reklama
Agamemnon - może zamiast antybiotyku dostanie coś do inhalacji. Czemu nie chcesz antybiotyku?
Nie chcę bo nie po to byłam u homeo by teraz znów zacząć paść syna tym dziadostwem. Niech mu organizm się ogarnie, dojdzie do siebie. Musze go podkurować konkretnie do póki nie urodzi się szkrab żeby później nie płakać, ze mam w domu dwoje chorych, bo jedno zaraża drugie.
No zobaczymy, myślę, ze jest ok ale mój lekarz pewnie będzie chciał zapodać 3 dniowy :baffled:
Normalnie ide do lekarza i już wiem, co będzie. Chyba zostanę znachorem :-p

Do góry