Hejka.:-)
Wikki Pieklam wlasnie szarlotke, z budyniem i beza, zawsze robie bez budyniu, ale corcia mnie poprosila zeby byla z kremem, wiec zrobilam na jej zyczenie, ale bardziej mi smakuje z sama beza.;-) A lody byly po szarlotce, bo sie zaslodzilam wiec zagryzlam moimi wisniowymi lodami
Malus Masz racje, jak nie dostaniesz @, jedz na bete, wtedy bedziesz miala pewnosc.:-) Co do przedszkola, to mi nasze w DK bardzo sie podoba, zawsze dostajemy rozpiski na caly mies. co dzieci beda robic, kiedy maja wycieczke, kiedy ognisko itd. Spedzaja duzo czasu na dworze co teraz mnie cieszym, a kiedys sie przez to denerwowalam bo wychodza nawet jak pada deszcz, ale teraz jestem zadowolona, dzieci maja komplety przeciwdeszczowe, kalosze wiec nie mokna, a jaka radocha
Benfica Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, na USG pewnie sie okaze, ze wszystko jest ok. Mam kolezanke ktora cala ciaze miala maly brzuch, a malego urodzila prawie 3800 takze mysle ze nie ma na to reguly ze jak brzuch jest maly to i dziecko male i na odwrot, Ja np z Lena mialam wielki brzuchol a ona byla drobna i zawsze lekarze mi mowili ze bedzie malutka. Trzymam kciuki. Buzka'
Monarti Gratuluje!!:-)
Ja w szkole, rano przed wyjsciem zdazylam sobie posprzatac, wiec jak wroce to tylko rosolek zamienie w pomidorowke, poprasuje i chyba w koncu zrobie ten pasztet.