reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dzięki dziewczyny.

Benefica ja na radogoszcz do dr. Cajdler - Łuby byłam już u niej raz i mam zamiar tam chodzić, poszłam do luxmedu do pani dr Gawlik tylko tak naprawdę po skierowanie na badania i receptę na dupka, bo w sumie tam mam wizyty za darmo z pracy i myślałam, że wykaże większe zainteresowanie. Ale stwierdziłam, że do Pani dr Łuby wolę chodzić, bo to złota kobieta i wolę płacić niż się denerwować. A Ty gdzie chodzisz?

reklama
kinia ja oryginalnie pochodzę z Radogoszcza :-D tam mieszkają moi rodzice :happy2: ale po ślubie przeprowadziliśmy się na Retkinię i też mi się to osiedle baaardzo podoba :happy2: chodzę do przychodni do Madurowicza do dr Kuzmeckiej :happy2: z Gabrysiem chodziłam do dra Hincza do Prima-Medu na Matejki, ale wtedy on pracował w ICZMP a teraz to nie wiem... no i jednak te prywatne wizyty co 3tyg szarapły za kieszeń :dry: chociaż lekarz rewelacyjny :happy2: a dr Kuzmecką polecił nam kolega mojego A z pracy, bo jego żona i siostra pracują w Madurowiczu jako położna i salowa chyba :) zawsze w razie czego mogę zmienić lekarza i iść prywatnie - ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby :tak:

hehehe majtasy mnie położyły na łopatki... wyobraźnia podziałała :-D

Wysłałam pw z zaproszeniem na wątek do applecrumble, aśku, straciatelli i aesthete, jak mi sie jeszcze o jakiejś ciężarówce ze staraczek przypomni to doślę :-)

U mnie samopoczucie w kratkę, mdłościowo-niemdłosciowo-mdłościowo-niemdłościowo, ale za to dziś mam małe święto. Zmianę kodu z 10 na 11 z przodu :-D Dziś mam w planach leniuchowanie, obiad mam z wczoraj, pranko zrobiłam, więc bedę leżeć i zastanawiac się jak by tu dom na święta przystroić - jak narazie pomyslu brak i ozdób brak - wprowadzilismy sie do tego mieszkanka w maju więc nie mamy nic z takich świątecznych rzeczy - to nasze pierwsze święta "na swoim", co prawda kilka dni temu kupilam pare bombek na choinkę ale jeszcze dużo przede mną.

Benfica już nie mogę doczekać się Twojej wizyty
Maluś, bardzo miło ze strony Cyntii, że przwsłała Ci testy. To jutro testujesz? &&&

witajcie,

Tekla wszystkiego dobrego z okazji nowego tygodnia :) jeszcze chwilka i nowy trymestr Cie powita :)
Ja wczoraj wieczorem zrobiłam szarlotkę a dziś nie mogę na nią patrzyć. Zrobiłam tez barszcz, też jakoś nie mam ochoty. Mdłości ruszyły pełną parą. Mam nadzieje, że do Świąt przejdą.
miłego dnia

Cześć ciężaróweczki :-) ja już dziś po 2 śniadaniu. Mi na szczęście mdłości przeszły ;-) mam spokój od 2 tygodni :-) ale za to apetyt za 2 :tak:
benfica no to widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji. Ciąża stwierdzona przez gina na 1 wizycie, ale na usg musimy czekać :-( Ty masz następną wizytę z usg w piątek, a ja we wtorek ale bez usg :-( niestety muszę czekać do 16 :-( na konkretną wizytę z usg.

tekla ja w czwartek mam zmianę kodu też na 11 :-)

wiikki no lepiej żeby te mdłości do świąt minęły bo to czas obżarstwa :-) więc trzymam &&&

Maluś czyli jutro testujesz tak?

natkusia To super wieści! Cieszę się że wizyta tak pozytywna ;)
grzaneczko Piękne zdjęcie!! :) Ale się dzidzia super ułożyła (modelka/model) :)
benfica to &&& za wizytę piątkową. Ja mam w poniedziałek i też już się stresuję...
ewka Witamy! Również &&& za Twoją wizytę i usg :)
wiki U mnie też już są zachcianki :p Ale też nie wiem na 100% czy to przez ciążę :p
susel Ja bardzo mocno trzymam &&& za Ciebie! Oby ciąża okazała się młodsza i obyś zobaczyła na następnej wizycie zarodka!! :*
Maluś Zaciskam poślady za Twoje II kreseczki :*
Kinia Cóż to za głupi babsztyl?? Jak ja "uwielbiam" takich lekarzy z "powołania"... Masakra... :/
tekla Zazdroszczę... Fajnie tak urządzać od początku ;)

A od nas choróbska się odczepić nie mogą. Jak wróciłyśmy ze szpitala z Zuzą to najpierw wirus żołądkowo-jelitowy, a teraz się przeziębiłyśmy i jesteśmy "pociągająco"-kichające... Masakra... :/
A tak poza tym, nie mogę się do czekać poniedziałkowej wizyty... Chyba oszaleje....

Mikaa ja tez w pon wizytuję i też żyję juz tylko ta wizytą. Strasznie bym chciała już być po i wiedzieć, że wszystkow porządku.
Współczuję choróbska, Nadia tez coś dostała kataru ale nie wiem czy to nie wina wychodzącego zabka, dziś w nocy dała nam trochę w kość.
Grzankaa bidulka Ciebie jeszcze mdłości męczą :/ niech szybko idą w siną dal.
Ewka ciąża uczy cierpliwości z tymi wizytami, niestety musimy podejść do tego wszystkiego z pokorą i grzecznie czekać :)

reklama
ewka oj zazdroszczę Ci końca mdłości :sorry: u mnie niestety nadal, choć dziś na razie nic :szok: aż dziwnie ;-) no trochę średnio z tymi naszymi usg, no ale świadomie chodzę na nfz, więc tego się spodziewałam :sorry2:

mika no oby to już był koniec tych Waszych chorób :no: chyba razem oszalejemy w oczekiwaniu :-D

Do góry