reklama
ewka ja przy Gabrysiu mimo, że chodziłam prywatnie, to wcale tak dużo usg dzieciątka nie miałam: 1 - zobaczenie zarodka 5/6tc, 2 - genetyczne 13tc, 3 - 21tc połówkowe i potem chyba jeszcze 1-2 pod koniec... więc jak na prywatne wizyty, to nie tak dużo ale za to od około 20tc miałam w zasadzie co wizytę przezpochwowo ocenianą szyjkę, bo mi się szybko zaczęła nagle skracać a chyba na nfz "przysługują" 3 usg jeśli wszystko jest ok, to chyba jest to wystarczająco - gorzej, jak się coś dzieje
Grzankaa
Fanka BB :)
Ja chodzę też prywatnie i mam co wizytę usg i co wizytę zdjęcie dzieciątka
Dziewczyny ile mniej więcej kosztują badania prenatalne?
Dziewczyny ile mniej więcej kosztują badania prenatalne?
Grzanka dobre pytanie. Ja się ostatnio zastanawiałam czy to jest płatne czy nie? Dostałam skierowanie od mojej gin, ale nie zapytałam czy to jest płatne czy nie? Ze skierowaniem to chyba bezpłatnie prawda? Już zgłupiałam?
Cześć dziewczynki :-)
Coś mnie pobolewa podbrzusze :-( zaczynam się tym martwić.. wzięłam dzisiaj podwójną dawkę Luteiny jak gin zalecił i przed chwilą nospę jeju.. nie lubię takich stresów
Ja USG przy Michale miałam co wizytę a chodzę na NFZ i pewnie teraz też tak będzie z racji mojej wady serca mam bezpłatne skierowanie na badania prenatalne do Kliniki bardzo dobrej :-) u nas na Śląsku w dobrej klinice kosztuje 200-300zł ale moim zdaniem warto
BENFICA też miałam mega problemy z szyjką.. w 35tc ciąży nie miałam już szyjki i 2cm rozwarcia ale udało mi się donosić Michula do bezpiecznego terminu.. mam nadzieję, że teraz będzie lepiej i Tobie też życzę!
SUSEL &&&&& aby Fasolka jeszcze się pokazała!!
MIKA łoo matko.. zdrówka dla Was Kochana :*
ja dzisiaj zrobiłam sobie na śniadanie chrupki z mlekiem.. po 2 łóżkach mnie odrzuciło blech
witaj SAGA :-)
TEKLA normalnie cieszę się, że z nami jesteś i jesteś taka szczęśliwa
Ja dzisiaj popołudniu muszę mykać do pracy eh..
Miłego dnia
Coś mnie pobolewa podbrzusze :-( zaczynam się tym martwić.. wzięłam dzisiaj podwójną dawkę Luteiny jak gin zalecił i przed chwilą nospę jeju.. nie lubię takich stresów
Ja USG przy Michale miałam co wizytę a chodzę na NFZ i pewnie teraz też tak będzie z racji mojej wady serca mam bezpłatne skierowanie na badania prenatalne do Kliniki bardzo dobrej :-) u nas na Śląsku w dobrej klinice kosztuje 200-300zł ale moim zdaniem warto
BENFICA też miałam mega problemy z szyjką.. w 35tc ciąży nie miałam już szyjki i 2cm rozwarcia ale udało mi się donosić Michula do bezpiecznego terminu.. mam nadzieję, że teraz będzie lepiej i Tobie też życzę!
SUSEL &&&&& aby Fasolka jeszcze się pokazała!!
MIKA łoo matko.. zdrówka dla Was Kochana :*
ja dzisiaj zrobiłam sobie na śniadanie chrupki z mlekiem.. po 2 łóżkach mnie odrzuciło blech
witaj SAGA :-)
TEKLA normalnie cieszę się, że z nami jesteś i jesteś taka szczęśliwa
Ja dzisiaj popołudniu muszę mykać do pracy eh..
Miłego dnia
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Benefica ponoć w Madurowiczu chwalą sobie porody.
Mika mnie najbardziej wkurza to, że to lekarz prywatny, a nie konował na nfz. Przepraszam, ale uważam, że na nfz nie można się niczego doprosić.
Hej dziewczyny, ja dzisiaj tak na chwilkę zajrzałam, wojuje z obiadem dzisiaj robię gulasz z kaszą gryczaną. Głowa mi pęka dzisiaj niemiłosiernie i ledwo co żyję przez to, ale to wszystko przez migreny, które zawsze miałam. Nadia dzisiaj póki co wyjątkowo grzeczna dostała zabawki swoje od babci, bo paczka przyszła i zadowolona.
Mika mnie najbardziej wkurza to, że to lekarz prywatny, a nie konował na nfz. Przepraszam, ale uważam, że na nfz nie można się niczego doprosić.
Hej dziewczyny, ja dzisiaj tak na chwilkę zajrzałam, wojuje z obiadem dzisiaj robię gulasz z kaszą gryczaną. Głowa mi pęka dzisiaj niemiłosiernie i ledwo co żyję przez to, ale to wszystko przez migreny, które zawsze miałam. Nadia dzisiaj póki co wyjątkowo grzeczna dostała zabawki swoje od babci, bo paczka przyszła i zadowolona.
reklama
mamaTomeczka no Twój chłop to pewny siebie zaraz powie, że ta dzidzia, oj przepraszam, ten synek drugi , to tylko jego zasługa no ale dobrze - niech rośnie ta piąta kończyna no ja niestety też mdłości mam ale nie mogę z siebie wywalić nic, a czuję, że by mi ulżyło