reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Emalie wiem coś na temat mdłości, bo niestety miałam przez pierwszy okres czasu do jakiegoś 14 tyg mniej więcej mnie męczyły od rana do wieczora - współczuję :*

Asicka - a próbowałaś kapturki na brodawki do karmienia? Dobrze, że się dogadujecie z Anią to najważniejsze :)

Malusia z numerami fajny pomysł, nawet jak nie daj coś by się z nami coś działo, szpitale czy coś, ewentualnie tak jak w przypadku naszej kochanej Asicki poród :)

Dzisiaj taki kiepski dzień, głowa mi pęka, jakaś taka rozstrojona jestem, apetytu nie mam i tak w ogóle nic mi się nie chce.

Iwo- o co kaman? Chcesz nam coś powiedzieć ??????????????
Kinia- ja też mam praktycznie codziennie takie dni. Chyba to czekanie na wiosne wpędza nas w taki nastrój :)
Grzanko- gratuluje udanej wizyty i masz mi się tu o nic nie martwić :*****
Malusia- doczytałam ,że jesteś szczęśliwa na swoim. Bardzo sie cieszę ,że się uwolniłaś od tej jędzy :)

Kinia, z Wami nic złego nie będzie <przytul>:* A numery telefonu na pewno się przydadzą, bo będę mogła Was informować czy już na świat Wasze maleństwa przyszły :D

Emalia, czekamy na wieści z USG :) Kochana, nawet nie wiesz jaka ja szczęśliwa jestem odkąd nie mieszkam z teściami :) W końcu spokój i dzięki temu jazda idzie mi. We wtorek mam egzamin i mam nadzieje, że za pierwszym razem uda mi się zdać :):*

Kochane moje- zrobie teścik w sobotę to się okaże :-Dprogesteron mam wysoki 27, cycki bolą masakrycznie, dziś fiknęłam w pracy, wykresik jak ta lala. Kurczaki coś jest na rzeczy. Może ten bociek rzeczywiście na mnie czekał?:sorry2::sorry2:
Jak nie on to na pewno miejsce w Tworkach (to taki szpital psychiatryczny w Pruszkowie :baffled:)
Emkowi nic nie mówię na razie......

IWO kciuki trzymam za boćka. A kiedy masz termin @ ? Masz wykres na ovufriend? Jak tak to pochwal się nam tutaj i czekamy na wieści do soboty :D

Iwo, niech ten bociek śpieszy się do Ciebie :D Wiosna do nas przyjdzie :D

Phoebe, co tam z Tobą Kochana? :*

Benfica, Słonko a co z Tobą? :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry