reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
No Beneficu super gratuluję. Ja tak ostatnio sobie myślę, że może będzie chłopczyk u nas, ale zobaczymy po usg najbliższym. Mam nadzieję bynajmniej.

Asicka, w takim razie czekam na wiadomość z wizyty :* Kochana, współczuje Tobie bólu plecy. Końcówka ciąży i nie ma co się dziwić <przytul>:*

Ewcia, moim zdaniem niewiedza jest lepsza :p

Kasiula
, dzięki :* Wydaje mi się, że już się powoli przyzwyczaiły do mieszkania tutaj :) Spaliśmy w tym mieszkaniu 3 noce i całe noce przespały + żadna w ogóle siusiu do łóżka nie zrobiła. Oliwka suche prześcieradełko ma, a Roksanka pampersa suchego :) Pewnie czują, że lepiej ze mną jest teraz jak mieszkamy z dala od M rodziców.

Grzaneczko, dziękuję że pytasz :* Bardzo fajnie na swoim :) Nie sądziłam, że aż tak będę się cieszyć. Moja mama była dzisiaj w odwiedziny i powiedziała, że naprawdę fajne mieszkanie mamy :)

Kinia, rozumiem i to Twój wybór :* Najważniejsza jesteś Ty i dziecko :)

Benfica, gratuluję :*

Dziewczyny nawet nie wiecie jak sie ciesze...wizyte mialam miec w czwartek ale dzis dzwonila Pani doktor zebym przyszla we wtorek.Przyszly jej moje badania i zadzwonila zeby mnie uspokoic podobno wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Beta podobno super.Mam sie nie przejmowac bo obiecala ze wszystko bedzie dobrze
attachment.php

reklama
Do góry