Margot witaj:-)Jeszcze się trzymamy w dwupakach ale do terminu coraz bliżej. Mi zostało 26 dni do cc Mały mój rozrabia w brzuszku, wyniki mam dobre i jak narazie bez większych dolegliwości. Dzisiaj zaszczepiłam się na koklusz. Współczuję Ci z tym paciorkowcem ale dostaniesz leki i bedzie dobrze.:-)
reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Madlen to my obie Na poniedzialek ja o 7 mam zadzwonic do szpitala I Na 9 mam tam byc
Margot nie martw sie bedzie dobrze zobaczysz
Margot nie martw sie bedzie dobrze zobaczysz
Madlen i Joanna - bede o Was myslec w poniedzialek ojej zazdroszcze Wam ze juz zobaczycie malenstwa - mi sie strasznie dluzy.. Jak tylko bedzie to mozliwe to zdajcie relacje jak bylo Zreszta mam nadzieje ze po porodach dalej wszystkie bedziemy w kontakcie Trzymam za Was kciuki- na pewno wszystko bedzie dobrze w poniedzialek i zycze megaszybkiego porodu
Joanna, Madlen- super ze to juz w poniedzialek zycze powodzenia, latwego porodu i zdrowych dzieciaczkow :-)
dziewczynki, wy wszystkie juz na koncowce jestescie a ja dopiero w 34 tyg.... Juz bym chciala tez sie rozpakowac, ale wiem, ze lepiej dla malego by siedziam jeszcze do grudnia
dziewczynki, wy wszystkie juz na koncowce jestescie a ja dopiero w 34 tyg.... Juz bym chciala tez sie rozpakowac, ale wiem, ze lepiej dla malego by siedziam jeszcze do grudnia
katiuszka79
hej dziewczyny!!!
Ale macie fajnie...już jesteście na finiszu
Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe porody oraz za zdrowe maluszki!!!!
A ja tak z innej beczki...chyba łapie mnie przeziębienie, mój M. mnie zaraża, to sam już tydzień choruje. Nie wiecie jakie są dobre i bezpieczne syropy na kaszel dla kobiet w ciąży? chodzi mi o takie angielskie, do kupienie w Bootsie lub Superdugu. Blisko mnie jest polski sklep i wiem, ze mają tabletki do ssania Propolki, jutro sobie zakupię, ale przydałby mi się jakiś konkretny syrop, niby leczę się domowymi, ale coś czuję, że nie wystarczą. Tak czy inaczej będę we wtorek w gp, to powiem, niech mi coś przepisze.
Z góry dziękuję za porady
Miłej niedzieli!!!
Ale macie fajnie...już jesteście na finiszu
Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe porody oraz za zdrowe maluszki!!!!
A ja tak z innej beczki...chyba łapie mnie przeziębienie, mój M. mnie zaraża, to sam już tydzień choruje. Nie wiecie jakie są dobre i bezpieczne syropy na kaszel dla kobiet w ciąży? chodzi mi o takie angielskie, do kupienie w Bootsie lub Superdugu. Blisko mnie jest polski sklep i wiem, ze mają tabletki do ssania Propolki, jutro sobie zakupię, ale przydałby mi się jakiś konkretny syrop, niby leczę się domowymi, ale coś czuję, że nie wystarczą. Tak czy inaczej będę we wtorek w gp, to powiem, niech mi coś przepisze.
Z góry dziękuję za porady
Miłej niedzieli!!!
Katiuszka niestety nie znam syropu dla kobiet w ciazy. Sama bylam chora w 16 tyg. Ale tak bardzo ze mialam antybiotyk. Zrob sobie syrop z cebuli. Pij duzo herbaty z miodem. Mleko z czosnkiem i maslem i do lozka. Paracetamol w razie potrzeby tez mozesz.
reklama
katiuszka79
dzięki Neska:-)
Już się leczę takim domowymi syropkami, mam nadzieję, że będzie lepiej. Wiem, ze w Polsce dziewczyny piją jakiś syrop specjalny dla kobiet w ciąży, dlatego zastanawiałam sie czy tutaj można coś takiego dostać, ewentualnie sprawdzę sobie w polskich aptekach internetowych. Oj, to Ciebie musiało nieźle dopaść, jak Ci aż antybiotyk dali
Już się leczę takim domowymi syropkami, mam nadzieję, że będzie lepiej. Wiem, ze w Polsce dziewczyny piją jakiś syrop specjalny dla kobiet w ciąży, dlatego zastanawiałam sie czy tutaj można coś takiego dostać, ewentualnie sprawdzę sobie w polskich aptekach internetowych. Oj, to Ciebie musiało nieźle dopaść, jak Ci aż antybiotyk dali