reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

katiuszka zawsze było tak, że jak jest sie przeziebionym to szczepic sie nie powinno ale zrobisz jak uważasz. Na ten kolkusz mozna do 38tygodnia ciąży więc spokojnie zdążysz:tak: ja miałam w poprzedni piatek i dzisiaj nadal mnie swędzi to miejsce ale gulka zniknęła więc chyba szczepionka się przyjęła:tak:
Margot jak tam dzisiaj?

reklama
Hej!!!
Macie rację z tym szczepieniem w czasie przeziębinia:tak:
Dzwoniłam dziś do gp i pytałam, pani kazała przyjść jak poczuję się lepiej i choroba minie. Gorzej jak nie minie:baffled:
neska ja tez nie jestem przekonana w 100%, że to dobry pomysł z tym szczepieniem się w ogóle...jednak bardzo dużo osób mówiło mnie, wręcz namawiało, żeby się jednak zaszczepić. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze:tak:

Hej dziewczyny - dzieki bardzo za odp. skurcze mialam jak pisalam, pozniej 2 dni spokoj i dzis rano od 6 do teraz mam skurcze podbrzusza ale takie trwajace ok 20 sekund tylko nieraz raz na 20 min nieraz raz na 10 min.. wiec nieregularnie i nie takie jakies mocne ale moze cos sie w koncu rozkreca??... mam nadzieje. czy to sie zaczyna od takich lekkich skurczy? kurcze pewnie kazdy ma inaczej..
Mummy2 - mam nadzieje ze nie bede sie rozkrecac przez tydzien :)

Dam znac pozniej jak sie nie rozkrece kompletnie...

hej dziewczyny
co u was ??
my od piatku w domu,w szpitalu 5dni..za dlugo jak dla mnie,w pon nic nie ruszylo ,urodzilam we wtorek,ale robili malej badania i dlatego to wszystko tak dlugo trwalo...,ale juz w domciu
a jesli chodzi o porod ,to jestem mega zadowolona..dwojke dzieci urodzilam w pl i smialo moge powiedziec,ze tutaj rodzi sie zdecydowanie lepiej..pod kazdym wzgledem :tak:;-)

a u mnie zaczelo sie we czwartek wieczorem,, ok 22.00, przed 2.00 bylismy w szpitalu i mala urodzila sie w piatek o 11.30. Wieczorkiem, przed 21.00 wypuscili nas do domku :-) bylo ciezko jesli chodzi o porod ale z opieki jestem jak najbardziej zadowolona. O ile prowadzenie ciazy pozostawia trochhe do zyczenia to opieka okolo porodowa jest fantastyczna moim zdaniem

madlen, joanna, mummy gratuluję!!!! ale się posypało, wszystkie na raz!!!:tak:zdrówka dla dzieciaczków i szybkiego powrotu do formy dla Was!!!
eeee tez bym już chciała być po...:sorry:

reklama
Katiuszka dziekuje

Co u was dziewczyny? My z Sofie uczymy sie siebie. I bardzo nam sie to podoba.
Zeszlo mi juz 10kg, a brzuch wyglada coraz ladniej Wiec strona estetyczna jest w porzadku. Karmie mala piersia I idzie chyba niezle, bo od porodu nie spada jej waga tylko idzie w gore, nawet polozna byla zaskoczona. Szwy goja sie bez problemu. Jest dobrze, tak powinno sie przezywac macierzynstwo

Do góry