reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciaza w uk

Mi polska gp w irlandii robila test na krzywa cukrowa dokladnie jak wam, a w szpitalu widzialam ze babki pily ten napoj lucozade i kazali im to szybko wypic, a to jeszcze gazowane....masakra, zamiast dac normalna glukoze.

reklama
dzięki dziewczyny za info odnośnie tego testu na cukier...czyli wychodzi na to, że tak jak w Polsce...
A co do tej teczki Bounty Pack....mnie dali taką białą teczkę na pierwszej wizycie u położnej w szpitalu...na niej jest napisane "bounty" -pragnancy information folder - i było w nim mnóstwo ulotek itp., Pisze jeszcze na tym, że jest to pack 1 of 5...dlatego zastanawiałam się skąd wziąć resztę.
Aaaa na tej drugiej teczce ma być napisane " bounty- mum-to-be Pack" co tam się znajduje? w ogóle warto to brać czy sobie odpuścić?
neska dzięki wielkie, a powiedz mi jeszcze, jak pójdę do bootsa czy do argosu to mam coś ze sobą wziąć...no nie wiem...jakie potwierdzenie, ze jestem w ciąży...czy wystarczy mój brzuchol?;-):-)

Katiuszka brzuszek nie wystarczy w paczce masz ulotki musisz ppczytac bo ja juz nie pamietam a nie sprawdze bo teraz jestem w polsce. Do argosa o ile mnie pamiec nie myli to w tej gazetce jest taki kupon do wypelnienia wypelniasz go i idziesz z nim do argosa stajesz w kopejce i ci przynosza paczke. Wszystko jest popisane w paczkach takze poczytaj na spokojnie. :-) a czy warto hmm zawsze to cos zalezy czy lubisz prpbki czy nie. Ja nawrt skads dostalam.poczta butelle antykolkowa mala z a
ventu a w polsce ona koeztuje 30 zl.:) Sorki za bledy ale ja tablecie nie lube pisac. :)

Basia u mnie to badanie wygladalo tak samo jak w PL,ale komfort psychiczny duzo lepszy ;-)
Bulkasia ja tez nic nie dostalam :-(

Katiuszka brzuszek nie wystarczy w paczce masz ulotki musisz ppczytac bo ja juz nie pamietam a nie sprawdze bo teraz jestem w polsce. Do argosa o ile mnie pamiec nie myli to w tej gazetce jest taki kupon do wypelnienia wypelniasz go i idziesz z nim do argosa stajesz w kopejce i ci przynosza paczke. Wszystko jest popisane w paczkach takze poczytaj na spokojnie. :-) a czy warto hmm zawsze to cos zalezy czy lubisz prpbki czy nie. Ja nawrt skads dostalam.poczta butelle antykolkowa mala z a
ventu a w polsce ona koeztuje 30 zl.:) Sorki za bledy ale ja tablecie nie lube pisac. :)
dzięki neska:-) poszperałam w tych ulotkach i faktycznie znalzłam formularz i jest wszystko napisane co i gdzie:tak: U mnie jest podane, żeby odebrać tą paczkę w Superdrugu albo w Bootsie, nic nie ma o Argosie...ale pewnie u mnie tak jest. W każdym razie dzięki...mogłam sama sprawdzić, a nie zawalać Was pytaniami:sorry:
Miłego weekednu Kobietki!!!

Madlen79 o ile mo sie dobrze wydaje to mozna tez dostac te paczki po rejestracji na bounty w necie. Pamietam ze generuje sie tam kod do wydrukowania i z nim mozesz isc do boots. Ja paczke dostalam od poloznej. Byly probki ferry do prania ubranek malucha, sudocrem, probki palmersa na rozstepy, pampers, vouczery na rznego rodzaju rzeczy np tansze pampersy i torbe z boots za darmo przy zakupie pampersow. Tyle co pamietam.

hej Dziewczyny!
a co tu tak pusto? jak sie czujecie? Maluchy dają o sobie znać??? mój daje i to ostro, cieszę się, bo lubię go czuć jak kopie. Na razie nie boli, więc jest ok...zobaczymy co będzie później. Brzuch mnie coś dziś pobolewa, ale chyba to normalne bóle, bo jak leżę i siedzę, to jest ok, boli tylko jak chodzę, schylam się, wyciągam...pewnie coś tam się naciąga i stąd te bóle, nie?:confused:
neska byłam dziś w Superdrugu, dostałam Bounty Pack nr.2:tak: pełno próbek tam było, ulotek...ale butelki u mnie nie było, był za to ręcznik z Persila dla dzidzi:-) jak dają, to trzeba brać, nie?
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki!!!

Katiszka a to fajnie recznczek sie przyda. Mi butelka przyszla poczta. Ale nie pamietam w ogole skad ja ja dostalam bo sama bylam zdziwiona. :happy2:

reklama
Hej, ja tez nic nie slyszalam o argosie i nie mam zadnego vouchera do argosu. wiem ze pack 2 dostaje sie w bootsie ale jeszcze sie nie wybralam..
Ide do poloznej w ten czwartek ale pewnie za duzo sie nie wydarzy. Moja mala to raczej sie rozpycha niz kopie i nieraz to nawet zaboli..
Bulkaasia- to dobrze ze konczysz prace bo nie jest fajnie pracowac jak cokolwiek boli a szczegolnie w ciazy.. ja jeszcze pracuje ale moge przestac z dnia na dzien - zobacze jak sie bede czuc.
Ostatnio rozmawialam z kolezanka ktora mieszka w Niemczech- tam kobietom nie wolno pracowac przez ostatnie 8 tyg ciazy ( no i maja placone 100%) - fajnie prawada?

Do góry