Basia_one
Multimama ;)
Mi polska gp w irlandii robila test na krzywa cukrowa dokladnie jak wam, a w szpitalu widzialam ze babki pily ten napoj lucozade i kazali im to szybko wypic, a to jeszcze gazowane....masakra, zamiast dac normalna glukoze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki neska:-) poszperałam w tych ulotkach i faktycznie znalzłam formularz i jest wszystko napisane co i gdzie U mnie jest podane, żeby odebrać tą paczkę w Superdrugu albo w Bootsie, nic nie ma o Argosie...ale pewnie u mnie tak jest. W każdym razie dzięki...mogłam sama sprawdzić, a nie zawalać Was pytaniamiKatiuszka brzuszek nie wystarczy w paczce masz ulotki musisz ppczytac bo ja juz nie pamietam a nie sprawdze bo teraz jestem w polsce. Do argosa o ile mnie pamiec nie myli to w tej gazetce jest taki kupon do wypelnienia wypelniasz go i idziesz z nim do argosa stajesz w kopejce i ci przynosza paczke. Wszystko jest popisane w paczkach takze poczytaj na spokojnie. :-) a czy warto hmm zawsze to cos zalezy czy lubisz prpbki czy nie. Ja nawrt skads dostalam.poczta butelle antykolkowa mala z a
ventu a w polsce ona koeztuje 30 zl. Sorki za bledy ale ja tablecie nie lube pisac.