reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

super bulkasia
neska dzieki za gratulacje
Ja czulam, ze to bedzie dziewczynka a tu mi powiedziala, ze chlopak i jak zapytalam czy na pewno to powiedziala, ze to jej opinia. Najwazniejsze, ze wszystko ok. A jak wasze maluszki?

reklama
karolar ja od samego początku byłam pewna, że synek i tak też się stało. Co do imienia to chyba będzie Dorian chociaż jeszcze Tymuś, Adrian nam się podoba. Zobaczymy jak to będzie. Wszystko może się zmienić:-) A Ty masz już imię?

Mnie tez juz dawno nie bylo..ostatnio mialam troche nieplanowanych nerwow i stresow:wściekła/y:
Gratuluje Wam synusiow, to ja zeby byla troszke rownowaga powiem, ze w zeszly poniedzialek mialam usg i pan powiedzial ze na 99,9% bedzie dziewczynka bo w medycynie nic nie ma na 100% hahaha:-D Bedzie Amelia !!!! Wszyscy mi przez cala ciaze wmawiali chlopaka a tu prosze niespodzianka:-D:-D

Sylwkowa gratuluję córci:-)
Ja dzisiaj byłam na spotkaniu z lekarzem i na dzień dzisiejszy będę miała cesarkę 12.12.2012, bo tutaj możesz sobie wybrać jaki chcesz poród. Zrobiła mi dodatkowe usg i na 100% chłopak:-)

Bulkaasia czyli Ciebie nic nie bedzie w stanie zaskoczyc 12.12.2012 super termin:-D Ja taki mialam pierwotny, ale jak to mozesz sobie wybrac jaki chcesz porod bo nie bardzo kumam.. no i jeszcze raz gratuluje sisiorka:-):-)

Sylwkowa nie wiem jak u Ciebie w szpitalu ale u mnie jest tak, że mogę sobie wybrać jaki chcę poród. Oczywiście namawiają na naturalny ale ze względu, że pierwsza ciąża zakończyła się cesarskim cięciem to przy porodzie naturalnym jestem w grupie ryzyka, że blizna może się otworzyć i jeśli chcę bez strsów to mam wybóor. Także wybrałam cc i mogłam sobie ustalić datę tej cesarki:-) Zapytaj się u siebie? A nie masz wizyty z konsultantem?

Hmmm.. pierwsze slysze o konsultancie i o tym, ze mozna sobie wybrac jaki chce porod. Prawda jest taka, ze jeszcze nie bylam w szpitalu na <zwiedzaniu> :-)ale gdyby byla taka mozliwosc chyba by mnie moja pani prowadzaca poinformowala..dostalalm od niej wczoraj jakies materialy na temat srodkow znieczulajacych dostepnych podczas porodu ale szczerze powiedziawszy jeszcze tego nie przejzalam ale moze ty masz taki wybor bo juz mialas cesarke i istnieje jakies ryzyko a ze ja bede miec pierwsza dzidzie to nici z wyborow.

reklama
Do góry