hej kobietki
karolcia81 - to masz podobnie jak ja, wracamz pracy ztyrana jak koń!I na nic już siły nie mam, bo zasypiam na siedząco!
ilonka26 - dzięki
Też mam nadzieję
mysza - 30 dni to jeszcze nie tak dużo, zobaczysz jeszcze chwilka i @ sie pojawi
mamasowka - ale masz grzecznego synusia
Tylko pozazdrościć
lanolina86 - witaj wśród nas..przytulam bardzo mocno, bo wiem przez co właśnie przechodzisz
Jakbys bardzo mocno krwawiła dalej jedź do szpitala. Napewno wszystki będziemy się cieszyć naszymi maleństwami
gosialew - witaj!
ola:* - Twoje wyniki są jak najbardziej w normach, dla pewności możesz sobie zrobić ft3 i ft4
just79 - jak tam maluszek Kochana, przestał leniuchowac?
kazikz - witaj
kaatka - nie znam i nie stosowałam
ilonka26 - ekspertem w dziedzinie tarczycy nie jestem, ale u Ciebie coś sie z nią dzieje albo zaczyna dziać..niby bardzo mało przekracza normę ft3, ale procentowo, ft3 ift4 powinny byc zbliżone do siebie a u Ciebie jest duża rozbieżnośc...musisz poszukac dobrego endo, który zauważy problem..bo u mnie pierwsza pani doktor nic się nie dopatrzyła. Zrób sobie anty TPO. Tarczyca jest bardzo zdradliwa, szczególnie w ciąży, bo wtedy hormon szaleje, więc dobrze ja zdiagnozuj.
lilijanna - kuruj się Kochana!
justa555 - i tak trzymaj! Dobre nastawienie to połowa sukcesu
gniesha - ja mam prolaktynę ponad 1000. Śliczny wiersz...
A ja dopiero trzy dni byłam w pracy od końca zwolnienia a juz się znowu zmęczona czuję
Ja chcę już wiosnę!!!