Agniesia82 – tak mi przykro Kochana, światełko dla Twojego Aniołka
[*], płakać normalnie się chce :-(
Ala1977 – Ala i dla Twojego maleństwa światełko
[*] :-(
Kurcze, a myślałam, że styczeń już swoje żniwa zebrał i na tym koniec, przecież tyle Aniołkowych Mam nam przybyło …
LucyF – no to trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze, musisz wyprostować tą prostą co nam się przez styczeń załamała poprzez kolejne Aniołki ;-)
Patrycjaa – z mojego doświadczenia Ci powiem, że mój A, potrzebował bity rok od zabiegu. Ja też chciałam wcześniej, on nie. Kiedy ja odpuściłam sobie i powiedziałam sobie, że nie będę go popędzać, to za chwilę mi oznajmił, że staramy się o dziecko i jak powiedział tak zrobił. Może on widzi Twoje pragnienie i się boi, porozmawiaj z nim na spokojnie.
Missiiss, i nie wywołuj wilka z lasu, bo będziesz miała tak jak Lena AMAZONKĘ, a jak dobrze pójdzie to i Krokodyle będą
just jesteś niemożliwa
daaa – no no żeby z tego porządnie nam od razu pięcioraczki nie wyszły, choć jak bardzo byś chciała to i pięcioraczków Ci życzę
syla11 – a dlaczego miałabyś nie dołączyć???
GosiaLew – testy głęboko w szafę i uczymy się cierpliwości, a jak nie dasz rady sama to oczywiście pomożemy
mam urlop i nie mam czym glowy zajac
To może wyszedełkuj te ciuszki dla Agi, zaraz zacznie Ci się zamówienie robić i potem się nie będziesz wyrabiać. A dwa odpocznij, zrelaksuj się. Wrzuć do szklanki 4 łyżeczki kopiaste kawy mielonej, zalej tylko trochę wodą tak żeby się sparzyła, odczekaj aż ostygnie, wlej sobie pełna wannę ciepłej wody jak radziła chyba Gosia, do kawy dorzuć swojego ulubionego płynu/żelu do kąpieli, wypoleruj się, będziesz ślicznie pachnąca i wieczorem seksie jak radziła Agatka. Zrób coś dla siebie, po prostu dla siebie i wyłącz mózgownicę choć na dwa dni
ewcia3004 – normalnie zęby bym mu wybiła, dupek jeden wrrrr, aż nie wiem co napisać tak się wściekłam
Anetha81 – Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. i samo się wszystko unormuje. Anethka no to dobrze, że nie miałaś problemu ze zwolnieniem chociaż, a masz 100% L4? Ja dostałam na recepcie i płaciłam za badanie, ale fakt nie było peselu, więc nie jestem pewna czy to wystarczy.
EwelinaK26 – hehe nie taki diabeł straszny jak go malują
agu_ska - kochana ciocia zabierze na jedno i drugie
karola322 – myślę kochana, że koti ma rację, poczekamy i wrócimy do tematu
Koti81 – jak ja bym już chciała, żeby mój suwaczek dobiegał do celu
Kasiu trzymaj się, Twój Synek Cię jeszcze zadziwi i zobaczysz da radę.
Agatka - a nie możesz tych kopytek trochę do Opalenicy intercity puścić?
She - gdzie się podziewasz?
Pati - jak samopoczucie?
Nadrobiłam lekturę, poodpowiadałam i zaraz jade na badanka i będę późnym wieczorem i pewnie znowu będzie mnie czekało ful do nadrobienia. Trochę litości, zajmijcie się pracą, prasowaniem i praniem i gotowaniem, a co ugotujecie to wyślijcie do mnie :-):-):-) Wcale się nie obrażę.
A ja wczoraj zrobiłam placek z morelami, bo A. mnie już dusił o niego od tygodnia