reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dokładnie Karola zadzwoń.

ja ostatnio mam jakieś dziwne bóle, które mnie budzą rano. Boli mnie właśnie z tyłu jakby pod nerkami, gdzieś w krzyżu i zauważyłam, że ten ból mam przy pełym pęcherzu rano. jak już podrepcze do wc, to od razu przechodzi. dziwne to, bo tylko nad ranem tak mam. zapomniałam ostatnio gina zapytać co to może być, ale chyba nic groźnego, bo wyniki mam ok.

a co do obrócenia się Twojej małej Karola, to może być tak, że ona nie kopie tylko rączkami gmera. Mój ostatnio dziure mi wierci łokciem w kości biodrowej.

CHOLERCIA I ZNOWU BĘDĘ JEJ MARUDZIĆ:no::no: NIE LUBIĘ TAK:no::no:. KOTI A CZY CIEBIE TEZ TAK BOLI JAK MAŁY GMERA BO JA PO ZABIEGU NIE CZUŁAM TAKIEGO BÓLU JAK TERAZ OD DWÓCH DNI JAK ZACZĘŁA ZNOWU TAM SZALEĆ .

reklama
Karola - dla swojego spokoju, no i naszego zadzwoń do ginki - przynajmniej w weekend nie będziesz się martwic niepotrzebnie :)

A ja dziś mam 16 tydzień - i wiecie co jestem dumna z mojej piłeczki z przodu :)

dokładnie Karola zadzwoń.

ja ostatnio mam jakieś dziwne bóle, które mnie budzą rano. Boli mnie właśnie z tyłu jakby pod nerkami, gdzieś w krzyżu i zauważyłam, że ten ból mam przy pełym pęcherzu rano. jak już podrepcze do wc, to od razu przechodzi. dziwne to, bo tylko nad ranem tak mam. zapomniałam ostatnio gina zapytać co to może być, ale chyba nic groźnego, bo wyniki mam ok.

a co do obrócenia się Twojej małej Karola, to może być tak, że ona nie kopie tylko rączkami gmera. Mój ostatnio dziure mi wierci łokciem w kości biodrowej.

Nie martw się mam to samo!!!! Pytałam lekarza o to i powiedział że tak będzie :szok: hihihi.

Agniesia82 – tak mi przykro Kochana, światełko dla Twojego Aniołka
[*], płakać normalnie się chce :-(

Ala1977 – Ala i dla Twojego maleństwa światełko
[*] :-(

Kurcze, a myślałam, że styczeń już swoje żniwa zebrał i na tym koniec, przecież tyle Aniołkowych Mam nam przybyło …

LucyF – no to trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze, musisz wyprostować tą prostą co nam się przez styczeń załamała poprzez kolejne Aniołki ;-)

Patrycjaa – z mojego doświadczenia Ci powiem, że mój A, potrzebował bity rok od zabiegu. Ja też chciałam wcześniej, on nie. Kiedy ja odpuściłam sobie i powiedziałam sobie, że nie będę go popędzać, to za chwilę mi oznajmił, że staramy się o dziecko i jak powiedział tak zrobił. Może on widzi Twoje pragnienie i się boi, porozmawiaj z nim na spokojnie.

Missiiss, i nie wywołuj wilka z lasu, bo będziesz miała tak jak Lena AMAZONKĘ, a jak dobrze pójdzie to i Krokodyle będą :-p
just jesteś niemożliwa :-D:-D:-D

daaa – no no żeby z tego porządnie nam od razu pięcioraczki nie wyszły, choć jak bardzo byś chciała to i pięcioraczków Ci życzę :tak:

syla11 – a dlaczego miałabyś nie dołączyć???

GosiaLew – testy głęboko w szafę i uczymy się cierpliwości, a jak nie dasz rady sama to oczywiście pomożemy :-D

mam urlop i nie mam czym glowy zajac :(
To może wyszedełkuj te ciuszki dla Agi, zaraz zacznie Ci się zamówienie robić i potem się nie będziesz wyrabiać. A dwa odpocznij, zrelaksuj się. Wrzuć do szklanki 4 łyżeczki kopiaste kawy mielonej, zalej tylko trochę wodą tak żeby się sparzyła, odczekaj aż ostygnie, wlej sobie pełna wannę ciepłej wody jak radziła chyba Gosia, do kawy dorzuć swojego ulubionego płynu/żelu do kąpieli, wypoleruj się, będziesz ślicznie pachnąca i wieczorem seksie jak radziła Agatka. Zrób coś dla siebie, po prostu dla siebie i wyłącz mózgownicę choć na dwa dni

ewcia3004 – normalnie zęby bym mu wybiła, dupek jeden wrrrr, aż nie wiem co napisać tak się wściekłam :wściekła/y:

Anetha81 – Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. i samo się wszystko unormuje. Anethka no to dobrze, że nie miałaś problemu ze zwolnieniem chociaż, a masz 100% L4? Ja dostałam na recepcie i płaciłam za badanie, ale fakt nie było peselu, więc nie jestem pewna czy to wystarczy.

EwelinaK26 – hehe nie taki diabeł straszny jak go malują :-D

agu_ska - kochana ciocia zabierze na jedno i drugie :-p

karola322 – myślę kochana, że koti ma rację, poczekamy i wrócimy do tematu

Koti81 – jak ja bym już chciała, żeby mój suwaczek dobiegał do celu

Kasiu trzymaj się, Twój Synek Cię jeszcze zadziwi i zobaczysz da radę.

Agatka - a nie możesz tych kopytek trochę do Opalenicy intercity puścić?

She - gdzie się podziewasz?

Pati - jak samopoczucie?

Nadrobiłam lekturę, poodpowiadałam i zaraz jade na badanka i będę późnym wieczorem i pewnie znowu będzie mnie czekało ful do nadrobienia. Trochę litości, zajmijcie się pracą, prasowaniem i praniem i gotowaniem, a co ugotujecie to wyślijcie do mnie :-):-):-) Wcale się nie obrażę.

A ja wczoraj zrobiłam placek z morelami, bo A. mnie już dusił o niego od tygodnia :sorry2:

karola,a co ty tak szybko torbe chcesz pakowac? Przecia to duzo czasu jeszcze.czy ja o cyzm nie wiem?:baffled:
jeśli 8lutego będzie lipa z nerką a jest mimo tego że biorę antybiotyk to idę do szpitala na założenie cewnika i nie daj boże lewa zacznie szwankować a to duże prawdopodobieństwo bo ostatnio już jej coś nie pasowało to zrobią cesarkę i ginka kazała powoli zacząć składać rzeczy do szpitala bo nie jest z nami za wesoło. Więc wolę dmuchać na zimne bo jak mąż miz robi zakupy to będę chodzić w samych majtkach:-):-):-).

jeśli 8lutego będzie lipa z nerką a jest mimo tego że biorę antybiotyk to idę do szpitala na założenie cewnika i nie daj boże lewa zacznie szwankować a to duże prawdopodobieństwo bo ostatnio już jej coś nie pasowało to zrobią cesarkę i ginka kazała powoli zacząć składać rzeczy do szpitala bo nie jest z nami za wesoło. Więc wolę dmuchać na zimne bo jak mąż miz robi zakupy to będę chodzić w samych majtkach:-):-):-).

O ja pierdziele :szok:,moze przetrzymasz jeszcze ze 2 tygodnie, lepiej by było. Trzymam kciuki,zebys szybko do szpitala nie leciala:-)

Karola jezeli sprawa jest tak powazna, to na Twoim miejscu nie czekalabym z telefonem i nie martwila sie, ze zawracam glowe.

Buziaczkaa dzięki pocieszyłaś mnie :-)

reklama
Do góry