reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

szanti, korale zapalam światełka dla waszych aniołków
[*]
[*]

ja również trafiłam tu kilka dni temu, dłuższy czas zastanawiałam się czy to dobry pomysł, ale przyznaję, że słusznie zrobiłam. Wspieramy się nawzajem a to jest na prawdę bardzo ważne. Da się zauważyć, że dziewczyny tutaj są kochane ;-)
jesteśmy tu jedną wielką rodziną:-):-) i zawsze staramy sobie pomóc jak któraś ma jakiś problem. Jest naprawdę łatwiej jak wiesz że dziewczyny zawsze służą radą i pomocą.wiadomo że jak ktoś tego nie przeżył to nie wie jak to boli my tu przeszłyśmy to wszystkie i wiemy jaki to ból.

reklama
Cieszę się że na was trafiłam.Po tym feralnym dniu duuuużo się nasłuchałam,zwłaszcza od rodziny męża i było mi jeszcze ciężej.Wspiera mnie mąż i moja mama a teściowa i szwagierka..........szkoda gadać,bo to moja wina.

Cieszę się że na was trafiłam.Po tym feralnym dniu duuuużo się nasłuchałam,zwłaszcza od rodziny męża i było mi jeszcze ciężej.Wspiera mnie mąż i moja mama a teściowa i szwagierka..........szkoda gadać,bo to moja wina.

znamy to tu prawie wszystkie......już tu nie raz pisałysmy jak nas rodziny meżów traktowały po wszystkim....nie słuchaj ich, najważniejsze, że mąż Cie wspiera....a reszta niech Cie w d...... pocałuje....pokaż im że jestes silna i dzielna i dasz sobie z tym radę....dle siebie, dla męża...i dla Aniołka.

dziewczynki moje kochane
napiszę tak ;
ja mogłam się starać po drugiej @ ale tak się złożyło ze był brak chęci na przytulanki a jak już sie zdażyły to w nieopowiednie dni bo się nie udawało choć bardzo chciałam zeby było inaczej potem zaczęłaqm dietę która jak wcześniej pisałam dała efekty ale trochę zniszczyła mój organizm
cały czas mam tez wachania tsh które jeszcze się nie umormowało do końca wszystko okaże się po badaniach ale zachodząc w ciąże też będę musiała tego pilnować
od trzech dni się staramy czy nam się uda to się okaże za kilka tygodni
jeśli się uda będziemy się cieszyć jesli nie - nie będzie histerii tylko kolejne próby

taka jest moja sytuacja
nikogo nie namawiam do stranek chciałam tylko napisać ze w moim przypadku co ma byc to będzie i ja się już nie boję
chłonę jak gabka posty AGATY to jest dla mnie najlepsza terapia i wiem że jesli już zafasolkuje będe codziennie usmiechnięta
jeśli wasze serce jest gotowe to się starajcie bo to najważniejsze
czasami jednak warto poczekać nawet jeśli organizm jest gotowy
w ciąży najważniejszy jest SPOKÓJ I POZYTYWNE MYŚLENIE

no to się wymądrzyłam a teraz idę po Wercie do szkoły
buziaczki i do później kochane moje szalone królewny

reklama
Do góry