reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem taka szczęsliwa....jednak dobre nastawienie dużo daje. Teraz mam tylko pozytywne myśli. A mojemu Z tylko powiedział, ze ma mi zapewnić spokój psychiczny, ha ha ha ciekawe jak to zrobi!

Na pewno wkrótce wszystkie dostaniecie zielone swiatło...i będziemy miały śliczne suwaczki......i fasolki pod serduszkiem.....
Też mam taką nadzieję....

reklama
już jestem po wizycie. Ten lekarz jest suuuuuper, taki delikatny, wszystko mi wytłumaczył. No fakt, prywatna wizyta to i inaczej traktują.
Więc wszystko jest w najlepszym porządku, po zabiegu nie ma śladu, moje pęcherzyki pieknie dojrzewają i pękają, echo ok, endometrium odbudowane w pełni gotowe na przyjęcie zarodka....według niego nie musimy już czekać ani dnia dłużej....czyli mamy zielone światło!!
wyliczył mi termin owulacji....
ale dla własnego spokoju poczekamy jeszcze tą jedną @, dwa tygodnie szybko zlecą.
I co ciekawe nie widział mojej wstrętnej nadżerki, powiedział że szyjka czysta bez śladów ingerencji po zabiegu!
I pomomo, że koszt wizyty wysoki to chyba już tam będę chodziła, bo opieka warta tej ceny!!!!
karolcia super wieści huraaaaaaaaaa:-):-):-) bardzo się cieszę:-)
ewelinka dziękuje za zaproszenie:-)
kochane mnie dzisiaj nie ma za dużo bo jutro mam egzamin z prawa i musze się pouczyć jutro jadę na 14.30 więc jak wrócę to się na pewno odezwę:-) buziaczki kochane do później

kochane mnie dzisiaj nie ma za dużo bo jutro mam egzamin z prawa i musze się pouczyć jutro jadę na 14.30 więc jak wrócę to się na pewno odezwę:-) buziaczki kochane do później
Przyjemność po mojej....;-)
Trzymam kciuki mocno za egzamin - na pewno zdasz!!!! Buziam:-):-):-)

karola...teraz moja nadzieja w Twoich szczęśliwych 9 miesiacach......

mam nadzieje, ze los się dla mnie dla nas wszystkich odwróci.....będzie dobrze...teraz nie mam watpliwości......

Życzę powodzenia i zazdroszczę :)

zobaczysz, ze czas szybko zleci i niebawem też dostaniecie pozwolenie na starnka...tylko myśl pozytywnie....a czas ten wykorzystajcie na przygotowanie Waszych serc na przyjęcie fasolki...kochajcie się jeszcze mocniej, szanujcie się jeszcze bardziej....i cieszcie się sobą póki jeszcze jesteście sami i Wam wszystko wolno! - takie jest moje motto na tem czas oczekiwania, powtarzałam to sobie jak mantre każdego dnia....

Witam
cieszę sie że wszystko ok ,ja mialm zabieg 30 czerwca w czwartek mam wizyte u lekarza i tez licze na zielone swaitło
Pozdrawiam
To dokładnie tak jak ja:zawstydzona/y:U mnie niestety szans na zielone światło jeszcze nie ma po pierwsze ciąża była już dość zaawansowana i organizm potrzebuje wiecej czasu zeby dojść do siebie. Oczym pewnie niestety świadczy fakt, że nie miała jeszcze @. Ale kiedyś sie doczekam. Trzymam kciuki za ciebie , za zielone światełko:-)
Już jestem po wizycie. Ten lekarz jest suuuuuper, taki delikatny, wszystko mi wytłumaczył. No fakt, prywatna wizyta to i inaczej traktują.
Więc wszystko jest w najlepszym porządku, po zabiegu nie ma śladu, moje pęcherzyki pieknie dojrzewają i pękają, echo ok, endometrium odbudowane w pełni gotowe na przyjęcie zarodka....według niego nie musimy już czekać ani dnia dłużej....czyli mamy zielone światło!!
Wyliczył mi termin owulacji....
Ale dla własnego spokoju poczekamy jeszcze tą jedną @, dwa tygodnie szybko zlecą.
I co ciekawe nie widział mojej wstrętnej nadżerki, powiedział że szyjka czysta bez śladów ingerencji po zabiegu!
I pomomo, że koszt wizyty wysoki to chyba już tam będę chodziła, bo opieka warta tej ceny!!!!

23 czerwca.....dokładnie 3 miesiace temu.....
Bardzo się cieszę. Lepiej czasami więcej zapłacić i mieć lekarza, kóremu możesz zaufać

Karolcia to są bardzo dobre rady, tylko boję się że zamiast kochać sie bardziej, będzie na odwrót...narazie nie jest dobrze, bo ja nie mogę znieść tego, że on nie chce w ogóle rozmawiać o tym co się stało i o moich uczuciach. Zastanawiałam się, czy większość z was tak miała...w końcu facet nie przeżywa tego tak jak my.
Tylko co jeśli facet idzie na koncert trzy dni po stracie dziecka i nie widzi w tym nic złego?

reklama
Do góry