reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej! Dziewczyny dzięki za słowa ku pokrzepieniu. Może faktycznie się to wszystko między nami ułoży, ale nie ma co czekać, że samo się zrobi, tylko musimy jakoś małymi kroczkami wziąć się na poprawianie naszego związku :tak:
A mojemu Z tylko powiedział, ze ma mi zapewnić spokój psychiczny, ha ha ha ciekawe jak to zrobi!
O, to ja bym swojego zabrała do takiego lekarza, może jakby od Pana Dr usłyszał takie wytyczne to by się zaczął starać o mój spokój ;-)
A mi w pracy znowu pokrzyżowali plany, bo mnie awansowali. Tak mam w planach czekać do stycznia, dłużej to chyba nie dam rady, czas i tak szybko leci więc styczeń aż taki odległy nie jest.
W takim razie będziesz mamusią na wyższym szczeblu w hierarchii :tak:
Już jestem po wizycie. Ten lekarz jest suuuuuper, taki delikatny, wszystko mi wytłumaczył. No fakt, prywatna wizyta to i inaczej traktują.
Więc wszystko jest w najlepszym porządku, po zabiegu nie ma śladu, moje pęcherzyki pieknie dojrzewają i pękają, echo ok, endometrium odbudowane w pełni gotowe na przyjęcie zarodka....według niego nie musimy już czekać ani dnia dłużej....czyli mamy zielone światło!!
Wyliczył mi termin owulacji....
Ale dla własnego spokoju poczekamy jeszcze tą jedną @, dwa tygodnie szybko zlecą.
I co ciekawe nie widział mojej wstrętnej nadżerki, powiedział że szyjka czysta bez śladów ingerencji po zabiegu!
I pomomo, że koszt wizyty wysoki to chyba już tam będę chodziła, bo opieka warta tej ceny!!!!
Gratuluję zielonego i trzymam kciukasy za owocne wykorzystywane doktorowego zezwolenia na zaciążanie :tak:

Motylku córcia piękna...Moja na start ważyła 4550 ,więc była taka tuż po urodzeniu .
Oto moja piękność ponad 13 lat temu

Ale słodka pyza :-)

reklama
Karolcia gratuluję zielonego światełka!! Widzisz i doczekałaś się :)
Agatko brakowało mi ciebie na forum, fajnie ze już jesteś :)
Pozdrowionka dla wszystkich, miłej nocy :)

Just79 takie nastawienie już jest lepsze.
RudaMarta mężczyźni na pewno inaczej postrzegają takie sprawy, dla nas jest to strata, bo my nosiłyśmy dziecko, oni tego nie czuli, nie widzieli, nie dotykali. Pójście na koncert to nie jest nic złego, chyba, że chciałaś żeby został w domu dla Ciebie, tylko czy on on tym wiedział. Sama też jak się uporasz z własnymi uczuciami i emocjami inaczej pewne sprawy będziesz postrzegała. A facet to facet, oni są w końcu z Marsa ;-).

cześć
pamiętacie mnie jeszcze???
dużo się u nas działo na wyjezdzie urlopowym i po-za bardzo nie mialam weny na pisanie.
i humor jakoś mnie opuścił
teraz można powiedzieć że jest ok.
u mnie właśnie 2 @ się pojawiła oz zabiegu....
może po 3 zaczniemy starania????
choć obawiam się -czy to nie za wcześnie???
teraz w piątek mam wizytę u ginka-to się wypytam co i jak...mam taki zamiar
myślę że coś mi odpowie....konkretnego.
a co u Was dziewczyny????
nie nadrobię teraz wszystkiego-z góry przepraszam.
może poproszę o krótkie streszczenie
postaram sie wpadać częściej,może się wkręcę w wir...

mam jeszcze prośbę-gdyby któraś z Was mogła i chciała zagłosować na mojego synka...to bardzo proszę...pomożecie nam w uzyskaniu większej ilości punktów-z góry dziękuję.
trzeba wysłać sms o treści PLAC 906 na nr.70068.(koszt smsa 61gr)
szczegóły i zdjecie Kubusia można zobaczyć tutaj.
Place Zabaw Muszkieterowie

z góry bardzo dzekuję za wysłane głosy.

życzę Wam miłej nocki.
do jutra.

Ostatnia edycja:
karola...teraz moja nadzieja w twoich szczęśliwych 9 miesiacach......

Mam nadzieje, ze los się dla mnie dla nas wszystkich odwróci.....będzie dobrze...teraz nie mam watpliwości......
karolcia ja trzymam mocno kciuki za was wszystkie musi być dobrze nie ma innej opcji ja innej nie przyjmuje:-):-)
słoneczka moje kochane a ja się uczę uczę i uczę mam nadzieję że jutro zdam i zostanie ostatni roczek. Trochę jestem zmartwiona tym że mam pomarańczowy śluz muszę jutro zadzwonić do mojej ginki niby ona powiedziała że on może być dlatego że macica się powiększa ale i tak mam głupie obawy. To fakt że przez ostatnie pare dni w moim ciele zaszły zmiany bo piersi mi urosły i brzuszek troszkę urósł ale nie za dużo może to dlatego. Boli mnie czasem ale to chyba normalne bo się rozciąga. Dobra kochane już wam nie marudzę jutro się rano odezwę buziaczki kochane kolorowych snów

reklama
No to pociesze Was ciezarne ze poranne mdłosci to ja miałam do konca ciązy:confused2: ale warto.
Pozatym dziekuje za kompementy w imieniu córki:-).

Piersią juz nie karmie bo mała ma takie twade dziąsła ze nie dałam rady:no:.Lekarz jednak mówi ze mam nie czuc sie winna bo maluszkowi na pewno nic nie bedzie po sztucznym mleczku a moje zdrowie jest tez wazne:sorry:,mała ma zaparia ale dzis dostałysmy kropelki i kupa poszła:-D.
Biuzaiaki ide dziecko kąpac i moze sie troche przespac bo przez te zaparcia to Veronika jes marudna.

Do góry