reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam.

Aneczka77 a ty to mieszkasz na w Anglii, USA, czy Kanadzie?? bo coś nie doczytałam.
A tak w ogóle to Aneczka i As się nie chwalcie, że macie duże domy, ja mam 53m2, 3 okna w tym jedno balkonowe i też jest super :-p:rofl2::-)

A mi w pracy znowu pokrzyżowali plany, bo mnie awansowali. Tak mam w planach czekać do stycznia, dłużej to chyba nie dam rady, czas i tak szybko leci więc styczeń aż taki odległy nie jest.
witaj
Ja kochana się nie chwalę dużym domem :no: tylko przeklinam ilosc okien i te metry podłóg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Gdybym mogła to bym się już dawno wyprowadziła z tego domu,ale nie matak dobrze.
Taki dom to koszmar,bo nie widac ,że sprzątasz.w jednym kącie sprzątasz a w 3 kolejnych Ci brudzą.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Awansu gratuluję i biorę się za ogarnięcie burdello domowego,bo już patrzec na ten syf po psie nie mogę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszędzie tony kłaków fruwają,a nie odkurzałam tylko wczoraj....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się do Was nawściekałam,wyżaliłam i od razu mi lżej.:zawstydzona/y::tak::sorry:.
Teraz czas za robote się brać,bo jeszcze muszę obiad na jutro podszykować i z małym lekcje w międzyczasie odrobić.:sorry:

reklama
witaj
Ja kochana się nie chwalę dużym domem :no: tylko przeklinam ilosc okien i te metry podłóg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Gdybym mogła to bym się już dawno wyprowadziła z tego domu,ale nie matak dobrze.
Taki dom to koszmar,bo nie widac ,że sprzątasz.w jednym kącie sprzątasz a w 3 kolejnych Ci brudzą.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Awansu gratuluję i biorę się za ogarnięcie burdello domowego,bo już patrzec na ten syf po psie nie mogę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszędzie tony kłaków fruwają,a nie odkurzałam tylko wczoraj....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się do Was nawściekałam,wyżaliłam i od razu mi lżej.:zawstydzona/y::tak::sorry:.
Teraz czas za robote się brać,bo jeszcze muszę obiad na jutro podszykować i z małym lekcje w międzyczasie odrobić.:sorry:

Tak się nie wściekaj kochana, taki żarcik mi się nasunął tylko, a duży dom to mi się marzy, chociaż okien też nie znoszę myć. :-):tak: :tak:

Ostatnia edycja:
Już jestem po wizycie. Ten lekarz jest suuuuuper, taki delikatny, wszystko mi wytłumaczył. No fakt, prywatna wizyta to i inaczej traktują.
Więc wszystko jest w najlepszym porządku, po zabiegu nie ma śladu, moje pęcherzyki pieknie dojrzewają i pękają, echo ok, endometrium odbudowane w pełni gotowe na przyjęcie zarodka....według niego nie musimy już czekać ani dnia dłużej....czyli mamy zielone światło!!
Wyliczył mi termin owulacji....
Ale dla własnego spokoju poczekamy jeszcze tą jedną @, dwa tygodnie szybko zlecą.
I co ciekawe nie widział mojej wstrętnej nadżerki, powiedział że szyjka czysta bez śladów ingerencji po zabiegu!
I pomomo, że koszt wizyty wysoki to chyba już tam będę chodziła, bo opieka warta tej ceny!!!!

Już jestem po wizycie. Ten lekarz jest suuuuuper, taki delikatny, wszystko mi wytłumaczył. No fakt, prywatna wizyta to i inaczej traktują.
Więc wszystko jest w najlepszym porządku, po zabiegu nie ma śladu, moje pęcherzyki pieknie dojrzewają i pękają, echo ok, endometrium odbudowane w pełni gotowe na przyjęcie zarodka....według niego nie musimy już czekać ani dnia dłużej....czyli mamy zielone światło!!
Ale dla własnego spokoju poczekamy jeszcze tą jedną @, dwa tygodnie szybko zlecą.
I co ciekawe nie widział mojej wstrętnej nadżerki, powiedział że szyjka czysta bez śladów ingerencji po zabiegu!
I pomomo, że koszt wizyty wysoki to chyba już tam będę chodziła, bo opieka warta tej ceny!!!!
Karolcia to super!!!! Wspaniałe wieści:-):-):-) Cieszę się bardzo, pozdrawiam;-)

Witam
cieszę sie że wszystko ok ,ja mialm zabieg 30 czerwca w czwartek mam wizyte u lekarza i tez licze na zielone swaitło
Pozdrawiam

reklama
Jestem taka szczęsliwa....jednak dobre nastawienie dużo daje. Teraz mam tylko pozytywne myśli. A mojemu Z tylko powiedział, ze ma mi zapewnić spokój psychiczny, ha ha ha ciekawe jak to zrobi!

Na pewno wkrótce wszystkie dostaniecie zielone swiatło...i będziemy miały śliczne suwaczki......i fasolki pod serduszkiem.....

Do góry