reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wieczorową porą. Przykro mi, że taka sytuacja się wywiązała na forum. Tak jak pisały dziewczyny jest ono dla każdej z nas, połączyła nas wielka tragedia, a zaczynają dzielić niepotrzebne wymiany zdań. Uważam, że na tym wątku powinnyśmy się dzielić naszymi wszelkimi wiadomościami. Możemy też tutaj czasami pogadać o pierdołach, ale chodzi o to, żeby nie pisać non stop postów jednozdaniowych i o to pewnie chodziło niektórym z nas. Proszę dziewczyny nie obrażajcie się i nie uciekajcie stąd. Wiadomo, że to forum się zmienia i będzie się zmieniało. Jest tutaj miejsce dla każdej z nas i dla tej, która trafiła tu niedawno i dla tej, która jest tutaj od dawna. Nie wiem jak bym sobie poradziła po drugiej stracie, gdyby nie Wy, te stare, które były wtedy nowe i te stare, których już dawno na tym wątku nie ma.

Aga_Irl, gratuluję zdrowej córeczki, choć wiem, że czekałaś na synka.

Alla, u nas podobnie, w nocy Ignaś ładnie śpi (czasami prawie całą nockę prześpi, a czasami się budzi), za to w dzień to najchętniej by non stop wisiał na cycku. Też się do mnie bezzębnie uśmiecha, wodzi wzrokiem za grzechotką i w ogóle jest cudny. Mamy tylko nadal problem z kolkami, tak biedaczek płacze, że aż łka, a ja prawie płaczę z nim wtedy.

Wróbelku, czekamy na Hanię.

Pixelka, na Twoją córeczkę też czekamy, choć nie wiem w końcu jak będzie miała na imię.

Selenka, no Magdusię oczywiście też się nie możemy doczekać.

Na wszystkie nowe fasolki czekamy w przewidywanym terminie.

Ola gratuluję dwóch kreseczek.

Chciałam jeszcze tylko powiedzieć, że przykro jak dołączają nowe aniołkowe mamusie na ten wątek, przykro, że je też to musiało spotkać i musiały tutaj trafić. Te co są tutaj dłużej widzą wtedy dokładnie co same wcześniej przeżywały, wiedzą jaka je jeszcze czeka droga do wyjścia na w miarę prostą, ale jednak pokręconą drogę po stracie. Nie pozwólmy, aby skłóciły nas tak naprawdę błache rzeczy, bo jesteśmy tu po to, żeby się wspierać i sobie pomagać.

Dobranoc i spokojnej nocki życzę i pozdrawiam wszystkie i "stare" i "nowe", po prostu nas aniołkowe mamy pozdrawiam.

reklama
dziś przeczytałam,że ciężarówki mają sobie iść na nowy wątek. .

Selenko tylko się nie denerwuj!!

Kochana proszę zacytuj zdanie w którym ktokolwiek komukolwiek każe gdzieś iść...???
Przecież nikt nic takiego nie napisał.!!!!:(

Ciążówki zostały poproszone o podwójne pisanie wiadomości (tych od lekarza).
W tym drugim wątku miały być informacje pisane tylko przez dziewczyny w ciąży (aby każdy mógł szybko sprawdzić co u waszych maluszków) a tu od wszystkich.
Ale była to tylko propozycja..nikt nic nie musi..

Ostatnia edycja:
:-(Starałam się znaleźć to zdanie, ale juz nie wiem gdzie jest. Tak je zrozumiałam.
Nieważne zresztą. Moim życzeniem jest ZGODA na tym forum.
Wszystkie mamy prawo tu być, bez wyjątku.
Idę sie położyć.
Do napisania.

Dziewczynki, moja córeczka bedzie miała na imię LAURA :-)

a z wróbelkiem sie nie umówiłam, cos czuję, że mnie farciara wyprzedzi....byc może i selenka i kasiekkm też....bo u mnie nadal nic nie wskazuje, ze to już blisko i może powinnam pogadać ze swoją mała by juz sie wykluwała heheh bo mamusi brzuch ciąży już i giganta 4kg cięzko bedzie urodzić....:happy2:

Właśnie sie staram zbierac te siły ale mi sie instynkt wicia gniazda załączył i jak jakaś nienormalna fugi w kuchni i łazience na podłodze stara szczoteczka do zębów wyszorowałam i az sie m ze mnie śmiał :-D:-D:-D...no ale widac przynajmniej ich kolor heheh......jej od tego czekania mozna głupawki w domu dostać, jutro musze gdzies wyjśc z wiki bo sfiksuje w domu patrząc co by tu wypucować a okien mi myć nie pozwolili ;-);-);-);-) a pozatym pada więc to syzyfowa praca a i tak nic to nie da!!! bo mała jak postanowi tak zrobi i kropka

Pixelko, nie licytuję sie z Toba, ale jak mi lekarz w poniedziałek powiedział,że mała ma 3800 to aż zamknełam oczy z wrażenia. Ola miała 3470 donoszona, a ta juz tyle?? Może powinnam sie cieszyć,że to cięcie, bo jak urodzić tego giganta? Sny mam koszmarne, brzuch ogromny, choć słyszę inaczej,i ta główka nisko osadzona. Mam wrażenie ,że ją cisnę chodząc, paranoja..

A chatę tez posprzątałam. I snuję sie bezczynnie.

SELENKA nikt nas cięarówek nie wygania to były żarty miedzy mną a Pati.
PATI naprawde niegłupio to wymysliła z wątkami ale zle została zrozumiana.

PIXELA ja to mysle że Wy z Wróbelkiem to sie jednak zmówiłyscie zeby nas trzymac w napieciu jak najdłużej:-D.Oj nieładnie:wściekła/y::-D.

Widze ze maluszki które sie juz wykluły dają mamą popalic:sorry2:,słodko czyta sie Wasze wiadomosci chociaż zdaje sobie sprawe ze Wy pewnie padacie na twarz.Mam nadzieje ze ja niedługo tez bede padac na twarz ze zmeczenia przy mojej kruszynce;-).

reklama
Motylku może ty pogadasz z moja Laurką konkretniej, już każdy ja prosi by wyłaziła a ona nas olewa i tyle :tak::tak::tak:.... choć w sumie skoro juz sie tyle na nia naczekałam to i poczekac dalej też mogę.....:tak:...

Do góry