reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga Irl garatuluje zdrowej pięknej baby!!!!

a ja tam uważam, że ten watek jest dobry na wszystkie informacje, wprawdzie ostatnio różnie sie działo, ale wolę szukać postów od was tu niz na innych watkach....zwłaszcza, ze już jestem na czerwcówkach i na innych i za dużo szukania...

buziaki dla was

Witajcie.......
Moim zdaniem jesli chodzi o dodatkowe wątki......raczej sa nie potrzebne....tak jak juz któras z Was pisała jest "odskocznia".....
Przykro mi ze Agunia Ir....poczuła sie urazona....tak byc nie powinno.....
Niewyobrazam sobie skakania po wątkach.....w poszukiwaniu wiesci...

W woli sprostowania kochane....daje sie zaobrączkowac w piątek.....więc mam jeden mniej wolnosci.....

Wróbelku.....kochana....sprostuj swojego posta bo i ja nie rozumiem....czy Hanka jest juz na swiecie czy w brzuszku......przytulaski....

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku........

dziewczyny jakos odechciało mi sie tutaj pisac.... tak jakby chciała źle albo kogos obrazic... szkoda ze watku nie moge usunac.... ja go zakładałam głównie z mysla o edytce o mamuskach które nie maja czasu na szukanie wiesci od was, wiem ze jak edytka wejdzie na forum i bedzie chciala sie czegos dowiedziec to bedziemy wkolko powtarzac co u ktorej jest nowego a czasem nie sposób zapamietak ktora urodzila co urodzila ile wazy, czy ktoras wyszla ze szpitala jaka bedzie płec maleństwa, któras urodzi a potem jest 20 stron gratulacji wiec jak potem maja sie inni dokopac waznych postów?itd jak kazda z nas urodzi tez bedzie miala ten problem bo już nie bedzie tyle czasu na bb bo bedzie wazniejsza dzidzia, ale jak tak chcecie... nikt nikogo nie zmuszam do pisania na watku ktory stworzylamz myślą o tych co nie maja caly dzien na kompa... sory jak znowu kogos obrazilam...
miłego wieczoru, ja chyba juz nie zajrze bo sie na mnie oburzacie jakbym kogos zjechała z góry na dół albo sama stworzyła bałagan, który tu juz panuje od dłuższego czasu.

reklama
Do góry