reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

pati bez obrazy:) to info dla zainteresowanych....kto bedzie chcial to znajdzie :)
a o mnie sie nie martw nie bede wam w dyskusjach przeszkadzac:) to juz ostatnia wiadomosc ode mnie.....pa

zreszta juz usunelam:) niewazne

reklama
Czyli ja już na tym wątku nie mogę pisać??? Trochę nie łapię:confused::confused::confused::confused:

Aga ja proszę o info od Ciebie bo ciągle śledzę co się dzieje u Ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
w ogóle to witam was :) bo zapomniałam sie przywitac...
Witam. A co to za nowy wątek?

Aga rozumiem, że czujesz się lekko zawiedziona, znam to uczucie, ale jak weźmiesz Maleńką na ręce to stwierdzisz, że nigdy chłopca nie chciałaś. Przynajmniej tego Ci życzę. Ja w ciąży z Mikołajkiem chciałam dziewczynkę, a pod koniec ciąży tak mi się odmieniło, że sama siebie pytałam "jaka dziewczynka??? Braciszek dla Michasia ma być" Teraz jest nam totalnie wszystko jedno. Byle było całe i zdrowe w grudniu w naszym domu.

Aga ja nie chciałam zebys tu posta usówała mi nie o to chodziło, zreszta ja wczoraj pisałam i pytałam czy takie wątki nie stworzyc i dziewczyny pisały ze to dobry pomysł, to nie o to chodzi ze mi cos nie pasuje bo tak nie jest tylko myslałam że łatwiej bedzie jak ktos sie powtórzy i napisze posta po wizycie u gina na watku który stworzyłam bo tutaj jak napisze to czesto jest tak zeby doszukac sie wiadomosci od danej osoby musimy przewertowac kilkadziesiat stron a nie kazda z nas siedzi w domu i ma na to czas, potem padaja pytania co słychac u..... bo nie nadrobiłam was.... jak beda wazne wiadomosci na nowym watku to łatwiej bedzie to znaleźc a tutaj przeciez piszemy o wszystkim zwiazanym z ciaza nie tylko o wizytach u lekarzy... kurcze ja mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam.
co do twojego pytania nikki to ciężarowki pisza i tutaj i na nowym wątku ale na tym nowym tylko te najwazniejsze informacje po wizycie u lekarza bo kazda z nas czeka na takie info, a jak juz pisałam tutaj musimy sie tego dokopywac. jak zrobiłam bałagan to moze lepiej usune ten wątek?

Aga irlandia ja tez prosze o info od ciebie tak jak od kazdej zaciazonej i oczekujacej na dziedzie wiec pisz do nas a nie obrazaj sie :-)

Pati nie przejmuj sie widocznie z Agi Ir taki typ co lubi chodzic obrażona.Jaj wybór.Dobrze załozyłas nowe wątki bo tak jak piszesz bedzie wiekszy porzadek.Co do tego czy moge tu dalej pisac to ja wywalic sie nie dam:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D.

reklama
Do góry