reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kasieńka zobaczymy. rano miałam nastrój do du.....y. Ale juz mi minęło i co ma być to bedzie. Okaże się mam nadzieję jutro. Tobie też życzę fasolki, Jak każdej starającej sie na tym forum.

Wiem Olu -ale ten dzień i humor i chyba w jakąś paranoję popadam. Byłam u lekarza 09.06 widział ten mój pęcherzyk i powiedział że w każdej chwili może pęknąć on stawia na 12/13. Jeśli od owulacji do @ ma być 14 dni to i tak za wcześnie jakby nie patrzeć. Jak nie urok to .....
Zrobię inaczej -pójdę teraz coś ugotować -golonkę (akurat przypadkiem mam zamrożona), wyciągnę, przyprawie, zajmę się pichceniem to poprawi mi się humor i wrócę już NORMALNA bo jakoś się rozchwiałam dzisiaj strasznie!!!

druga
nie wiem co mysleć byłam w sklepie coś mnie sie za ciepło i za mokro zrobiło lece do domu a tu niesamowite ilości jakiegoś sluzu
liczyłam sobie cykl wedlug kalendarza chyba na ebrzuszku i wedle najkrótszych i najdłuższych cykli no i tego całego liczydla @ powinna przyjść 26 a teraz mam dni płodne
ja już zgłupiałam

reklama
Do góry