ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
gosiak witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamo Sówko serdeczne gratulacje.
Dokładnie tak Mama Sówka. Wszystkie mocno trzymamy kciuki ;-);-);-)
Mamosówko, GRATULUJĘ!!, Cóz mogę dodać, bardzo się cieszę. Bardzo!!
Witam dziewczyny. Bardzo dziekuje za slowa wsparcia. Od poniedzialku zaczynam nowa prace, mam nadzieje ze sie sprawdze. Gratuluje Mamiesowce. Mam nadzieje, ze niedlugo bede z Toba dzielic radosc bycia zafasolkowana
U mnie też paskudnie.Pogoda paskudna, leje deszcz Tak więc siedzę sobie przed kompem i popijam kawkę z mleczkiem
No już się nie tłumacz ;-);-);-)A i zapomniałabym... przedstawiam dowody, że tych pączków nie zjadłam sama...
Mam nadzieję, Olu, że poprawię Ci humor...
Powodzenia w nowej pracy.Witam dziewczyny. Bardzo dziekuje za slowa wsparcia. Od poniedzialku zaczynam nowa prace, mam nadzieje ze sie sprawdze.
Powinny być.Jade wlasnie kupic gdzies blache na ciasto w ksztalcie serca - jutro mam 5 rocznice slubu i chce upichcic mezowi jego ulubione ciastko z truskawkami.
Witaj. Bardzo mi przykroWitam.
Na tym wątku jestem po raz pierwszy.... nie mogłam się zdobyć żeby tutaj napisać, jakos nie mogłam.... Stracilismy dziecko w 30 tygodniu po 5 miesiącach walki o niego... niestety nie udalo się.
Ej co się dzieje???Dziewczynki mam doła -ale to kanion już jest normalnie:-( jeszcze chwila i chyba tu ryknę łzami jak groch. Póki co poczytam co tam u Was dobrego się dzieje może się poprawi humor
Mama sówka -pięknie!!! możesz nie uwierzyć ale się popłakałam normalnie łzy mi lecą!!! cudownie!!! brak mi słów trzymam kciuki kochana dziękuję kciki na egzaminie