reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu z Warszawy jestem i wcale nie ma się z tego cieszyć -planujemy przeprowadzkę na jakąś wioseczkę:tak:
Kasiu według tego liczydła powinnam być królikiem bo moje dni płodne trwają 20 dni, może jakąś weterynaryjną stronę przez przypadek włączyłam:-D

reklama
mama sówka To bardzo WIELKIE GRATULACJE!!!!!

Dziękuję:-)

kasia nie przyszła. Jutro rano ide jeszcze zrobię sobie betkę odpłatnie i wezmę wynik. Żeby to nie była możę broń Boże ciąża biochemiczna. BO w szpitalu mi wymiku nie oddali.

Kochana ja za betkę płaciłam 25 zł nie wiem jak tam u Ciebie no, a wynik miałam na drugi dzień dopiero:wściekła/y:trzymam kciuki, by wszystko było w porządku:-)

13x13 własnie sie laptop ładuje zeby mi was nie zabraklo jak znowu pradu zabraknie
ja nie wiem jak ja bez Was wytrzymam przez te dwa tygodnie na turnusie

Hehe ja też myślałam, że nie wytrzymam, ale było tak cudownie, że mimo, iż strasznie tęskniłam i miałam w hotelu dostęp do neta to się nie skusiłam:-p

Witam
MamaSówka gratulacje!!!
Agata13 proponuję pomorskie :-)

A w ogóle to ja zamiast jeść obiad to kompa włączyłam i na bb już przeglądam i piszę :-). Za tydzień wyjeżdżam na 10 dni więc będzie odwyk, ale mój szwagier będzie miał ze sobą laptopa z netem tak więc może zajrzę jak mi pozwolą ;-)

Olu tak jakoś mi się uroiło -albo albo. Zobaczymy co z tego będzie -marzy mi się domek z ogródkiem i dzieciaczki (taka zatwardziała karierowiczka była ze mnie!!)

GosiaLew a jak nie pozwolą znokautuj szwagra zabierz laptopa i zmykaj co sił w nogach się schować:-)

13x13 Pomorskie Pomorskie! :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

Mama Sówka
tak się cieszę! I Gratuluję!
Teraz już wszystko będzie dobrze, ciepełko, słoneczko przez co mniej infekcji, pełno pysznych owoców dla bobika o wiele lepiej na ciążę :-)
A na kiedy m/w byłby termin? Może w Walentynki :-)

Ja dzisiaj zrozumiałam, że na pewno ktoś/coś nade mną czuwa. Przytulaliśmy się w obliczoną owulację, która prawdopodobnie się przesunęła i dlatego bolały mnie w dziwnym momencie cyklu jajniki, a to pewnie w tym momencie dopiero była owulka. Przesunęła się aby nie narażać mnie na stresy z tą cytomelagią :sorry:

reklama
Do góry