reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ej co się dzieje???
Mam nadzieje, że szybko poprawi Ci się humor.
Mi zawsze pomaga coś słodkiego.
Przytulam mocno.

Kinguś dziękuję, ale nie mam ochoty na nic słodkiego.
Rano zauważyłam plamienie a właściwie zabrudzony śluz, wieczorem bolał mnie brzuch ale to za wcześnie jeszcze na @ i mam schizy bo ostatnio tak samo było... od początku bolał mnie brzuch -przez to się zorientowałam że jestem w ciąży. Więc pomimo jak bardzo bym chciała -boże wybacz ze tak myślę to chyba lepiej... nawet nie mogę napisać...
Później poszłam na ten egzamin -same brzuszki dookoła -miałam iść na egz. w grudniu ale jak się dowiedziałam że urodzę w listopadzie to zapisałam się teraz... babeczka mnie owrzeszczała w toalecie że nie jest chora jak ją chciałam przepuścić... była w zaawansowanej ciąży ...
Później ja nawrzeszczałam na gówniarzy w autobusie bo wejście zatarasowali -że możne się jeszcze położą wszyscy w tym przejściu... S wraca z pracy o 21 a tak mu smutno było rano jak powiedziałam o tym zabrudzeniu że ryczeć mi się zachciało i wyszłam z domu -bo gdybym zaczęła płakać to nici z egzaminu...
Bez składu i ładu piszę ale -co to za dzień jest!!! w ogóle dziwnie się czuję... jutro jestem umówiona do nowego ginka -miałam nie iść bo się profilaktycznie zapisałam ale możne lepiej iść... zapytać o radę
Ale wam naśmieciłam teraz -za wszystkie czasy się wyżaliłam aż mi głupio

Mama sówka -to naprawdę piękne -dla mnie jeden z najpiękniejszych widoków:tak: poza tym to mój pierwszy dzidziuś na BB:-D poród już był a teraz pierwsza kruszynka odkąd tu jestem:tak: będę kibicowała z całej siły -pompony mogę sobie załatwić:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rano zauważyłam plamienie a właściwie zabrudzony śluz, wieczorem bolał mnie brzuch ale to za wcześnie jeszcze na @ i mam schizy bo ostatnio tak samo było... od początku bolał mnie brzuch -przez to się zorientowałam że jestem w ciąży. Więc pomimo jak bardzo bym chciała -boże wybacz ze tak myślę to chyba lepiej... nawet nie mogę napisać...
Później poszłam na ten egzamin -same brzuszki dookoła -miałam iść na egz. w grudniu ale jak się dowiedziałam że urodzę w listopadzie to zapisałam się teraz... babeczka mnie owrzeszczała w toalecie że nie jest chora jak ją chciałam przepuścić... była w zaawansowanej ciąży ...
Później ja nawrzeszczałam na gówniarzy w autobusie bo wejście zatarasowali -że możne się jeszcze położą wszyscy w tym przejściu... S wraca z pracy o 21 a tak mu smutno było rano jak powiedziałam o tym zabrudzeniu że ryczeć mi się zachciało i wyszłam z domu -bo gdybym zaczęła płakać to nici z egzaminu...
Bez składu i ładu piszę ale -co to za dzień jest!!! w ogóle dziwnie się czuję... jutro jestem umówiona do nowego ginka -miałam nie iść bo się profilaktycznie zapisałam ale możne lepiej iść... zapytać o radę
Ale wam naśmieciłam teraz -za wszystkie czasy się wyżaliłam aż mi głupio

Mama sówka -to naprawdę piękne -dla mnie jeden z najpiękniejszych widoków:tak: poza tym to mój pierwszy dzidziuś na BB:-D poród już był a teraz pierwsza kruszynka odkąd tu jestem:tak: będę kibicowała z całej siły -pompony mogę sobie załatwić:-)

Kochana no co Ty mówisz?? Po to jestesmy, żebyś mogła nam się wyżalić:-) bo komu jak nie nam???:tak: kochana pompony??? To wiedzę kibicka z Ciebie na całego:-) ja 4 lipca jadę na mecz Ligi Światowej to może uda mi się załatwić:-)

kochana pompony??? To wiedzę kibicka z Ciebie na całego:-) ja 4 lipca jadę na mecz Ligi Światowej to może uda mi się załatwić:-)

Mama Sówka -Super!!! to obiecuję na You Tube filmik wrzucić -jak wyma****ę:-) w sumie może karierę zrobię jako czirliderka???
Kasiu nałap trochę na zapas :-)jakby mieli znowu wyłączyć.

iwka1211 bardzo mi przykro. Dla Twojego synka
[*]

mama sówka To bardzo WIELKIE GRATULACJE!!!!!

Agatka13 co sie dzieje kochana??? Dziękuję kochana za Twoje przeczucia. Bolą mnie cycole. I tak sie jakoś położyłam i sobie usnęłam. Nigdy w dzień mi to sie nie zdarza:no::no: A Ty idź do lekarza jutro. I zobacz co sie dzieje. Jesteś ju po pierwszej @???

Tak Olu jestem po pierwszej i po niezłych (uffff) staraniach i mam te brązowe coś -czytam sobie o tych plamieniach i tak mi różnie wychodzi. Myślałam ze to okołoowulacyjne jest ale teraz czytam o jakimś implantacyjnym -cokolwiek to znaczy!?!?:no: jeszcze nie doczytałam ale ponoć po owulacji jest...

reklama
kasia nie przyszła. Jutro rano ide jeszcze zrobię sobie betkę odpłatnie i wezmę wynik. Żeby to nie była możę broń Boże ciąża biochemiczna. BO w szpitalu mi wymiku nie oddali.

Do góry