reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alutka- dziekuje.
Pati b. Oj oj 1.czerwca. to musi cos znaczyc.:tak: (ja o swojej dzidzi dowiedzialam sie dawno dawno temu w dniu swoich urodzin.to tez byl znak) Bedzie dobrze bedzie.

reklama
marze o tym zeby bylo dobrze... tylko o co chodzi z tym lh... stymuluje prace progesteronu czy cos takiego znalazłam a ja mam takie niskie lh... mam nadzieje ze jest dobrze... nie moge znaleźc norm lh w ciazy... masakra net jest durny
ide odpocząc od kompa papa

słodziutka dam ci mój nr komórki ok? jakby co to bedziecie na bierząco a po wizycie u gina odrazu do was napisze wizyte mam na 13 ale moze sie przeciagnac bo duzo babek ma w ten dzien i musze wziasc urlop... a m z tego co wiem ma na dzien wiec jeszcze bedzie tak ze pojde sama buuu ja nie chce sama :-(

pa bo brzusio mnie ciagnie... lekko na szczescie, kurcze ja chce rozmawiac z panem kibelkiem.... jak aga irlandia hihi i reszta

czesc dziewczynki,

Pati &&&&&&&& bocian, dzien dziecka to same znaki :-)

Emy trzymaj sie dzielnie kochana. Betka spada, jeszcze jedna seria i bedzie wszystko dobrze.

ja mam ostatnio jakieś cisnienie :baffled: Fale mnie nachodzą chyba razem z dniami płodymi ... :baffled: organizm się fasolki domaga :zawstydzona/y:

Wróbelku alez piękne suwaczki sobie wyprodukowałaś:-D;-):-):tak::-D

Pati dobrze że jestes pozytywnie nastawiona... zobaczysz malutkie serduszko i od razu pewniej będzie, a co do rozmów z panem kibelkiem..... ja jeszcze nigdy nie rozmawiałam:-p....

juz trzeba pogonić dziecię do spanka
w telewizji nic więc chyba gapienie się przed siebie mi zostało
miłej i spokojnej nocki dziewczęta

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry