reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam was w południe :)
teraz już jestem spokojniesza i macie racje to był glupi pomysł z wywalaniem monitora :-D :-D :-D dostałam ostrzeżenie hihihi
u mnie @ chyba już nie wróci ale to i dobrze bo jakoś za nią nie tęsknie... mój m dzis rano wrócił z pracy i jak ja się obudziła to patrze on spi ale jego pan nie spi wiec go wykorzystałam hihi a teraz po poludniu znowu jego pan nie spal a m spał w najlepsze... nie wiem jak tak się da ale widocznie on chyba marzy przez sen hihi mam dzis dobry dzien a mój m biedny zmeczony bo dwa razy wykorzystany :-D miło było tak bez myślenia o dzidzi już tak nie szaleje i biore wszystko na luzie.. tak jak w pierwszej ciąży byłam zaskoczona dwiem kreskami bo stranka byly ale nie takie intensywne i raczej sie wtedy @ spodziewałam hihi

ja dzis robiłam badanka
tsh, ft3, ft4, prolaktyne niestety bez testu bo nie robia z testem, lh, kardiotyp igm i igg, morfologie, ob, toxoplazmoze igm, cytomegalie igm, różyczke igm.. i nie pamiętam czy cos jeszcze ale jak mi podała cene to mi oczy wyszly na wierzch zapłacilam 183 zł za wszystko ale mam nadzieję ze wyjdą prawidlowo, zrobie później jeszcze lh i progesteron ale to w innym dniu cyklu...

dzis mam urlop ale to na rzecz nauki wrr ide sie poopalac i pouczyc przy okazji papa oczywiscie brzusio nie bede opalac :) tak na wszelki wypadek

oj Pati, to i tak Ci te badanka nieźle wyszły, ja ze te toxo, cyto i inne świństwa zapłaciłam 300 a teraz za uro tet drugie 300!! zgroza, ale czego się nie robi co nie?

Cześć
Edytka gratuluję pawika!
Ola15 dobrze że nic Wam nie jest, a auto-rzecz nabyta
Sonita-daj czadu ;-)
potem wpadne jeszcze jak mi sie uda bo dziś mój z trasy wraca i pewnie kompa zajmie, a na razie lece na myjnie
buziaki

Ostatnie wieści od Edi sa takie ,że zaliczyła pierwszego pawika. Mdli ja niemiłosiernie, i dobrze, drażnią zapachy, ha ha, pamiętam jak to było. Więc myślę,że może oznaczać to tylko jedno, będzie dobrze.

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja za chwil;e bede nadrabiac zaleglosci narazie doczytalam do tego postu!!!!!!!!!!!

Po wizycie u kardiologa bez zmian czyli ze serce super i to najwazniejsze. Kardiolog powiedzial nawet ze z takim sercem to tylko dzieci rodzic heheheh

Sonitko życzę owocnych staranek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allu ja leze juz w domu, ale cala jestem w strachu chociaz juz mniejszym ................................... Twoj Kubus jest przesłodki !!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiekm jak samopoczucie Brzusio jeszcze boli????????????????????

Kubuś jest bardzo grzeczny w dzień ale w nocy pokazuje na co go stać:-):-):-)- tak jak było w brzuszku:-):-):-).
Buziaczki dla uroczego Kubusia:-)

Słoneczko wyszło we Wrocławiu, moznaby iść na spacer.
W Warszawie też się trochę przejaśniło.

Oj liczę na to, oj liczę :-) :-) :-) :-) :-) I Tobie też z głebi serducha życzę tego COSIA
Też Wam życzę ;-);-);-)
Ale zaszczepiłam się na różyczkęi teraz muszę 3 miesiące odczekać.
Szybko czas zleci:tak::tak:

Selenko jestesmy poobijani i snuje sie po domu z wyrzutami,ze nie jestem w pracy:crazy:
Odpocznij sobie i nie miej żadnych wyrzutów.

ja dzis robiłam badanka
Trzymam kciuki za wyniki;-)
Po wizycie u kardiologa bez zmian czyli ze serce super i to najwazniejsze. Kardiolog powiedzial nawet ze z takim sercem to tylko dzieci rodzic heheheh
No to super:-D:-D

Ja się musiałam zdrzemnąć godzinę jakoś tak mnie ścięło :baffled::baffled::baffled:
Około 13 znów się z Kinią "bawiłam" ona wypychała mi brzuch a ja lekko naciskałam w to miejsce i tak 4 razy mi oddała :-D:-D
Myślałam, że Kinia pośpi sobie jeszcze a ona znów zaczyna buszować :-D:-D
A niech buszuje ;-);-);-);-)

witam

baaardzoooo sie ciesze ,z pawika Edytki hihihihi:-)

Kingus fajne te Wasze zabawy ja mojego jak chce "dotknac"to mi ucieka i siedzi spokojnie juz nie fika,jak przestane to za chwilke znow bryka..niedotykalski hihi. Od wczoraj siedzi bardzo spokojnie a ja nie bardzo lubie takie ciche jego dni,wole jak mocno daje znak,ze sie ma dobrze.Dzis siostra ma przyjechac i ma podac nam fotelik do auta dla malucha wiec czekam na nia.Ogolnie duszno jak nie wiem,chce isc na spacerek ale jeszcze za goraco,pozniej sobie pojde bo chce mi sie bardzo powietrza,marzy mi sie las ale maz ma 2 zmiany yhh no coz.

Kingus fajne te Wasze zabawy ja mojego jak chce "dotknac"to mi ucieka i siedzi spokojnie juz nie fika,jak przestane to za chwilke znow bryka..niedotykalski hihi. Ogolnie duszno jak nie wiem,chce isc na spacerek ale jeszcze za goraco,pozniej sobie pojde bo chce mi sie bardzo powietrza,marzy mi sie las ale maz ma 2 zmiany yhh no coz.
Dokładnie ja też wolę żeby przez cały dzień się ruszała, może kopać po żebrach wszędzie ale żeby dawała znaki.
Mi też się nie chce nigdzie wychodzić, sama siedzę bo M pojechał na zabieg na przegrodę nosową i będzie jutro rano.
Teraz grzeje sobie zupkę i mam strasznego lenia ;-);-)

reklama
Do góry