wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Ola81 jeszcze troszka i Ty tez bedziesz pisac o ruchach malenstwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez lubie jak Haniula wywija , czasami juz mam dosc jak okopie mi zebra, ale jednoczesnie ciesze sie ze sie rusza!!!!!!!!Wróbelku, ja tez nie lubię jak Magdusia nie fika. Stresuje mnie to.. Rozumiem Martusię.A może fikała, ale Ja w nawale spraw nie zauważyłam?
Odebrałam dziś badania na GBS-paciorkowca, wynik ujemny. Czyli ok.
a inni płaca za to latohej dziewczynki
to odrazu się wytłumaczę dlaczego nie lubię lata, tutaj jest ok 39C w cieniu latem, już zaczyna grzać powyżej 30-stu
za to zimą mamy tu 26C
dlatego nie lubię egipskiego lata
tak siedzę i myslę jak bardzo nie doceniamy czasem samego faktu że jesteśmy zdrowi
i dziękuję Bogu że nic poważniejszego się nie przytrafiło
i mam nadzieję, że już się nie przytrafi
To super:-)Odebrałam dziś badania na GBS-paciorkowca, wynik ujemny. Czyli ok.
Trzymaj się, a kiedy kończysz chemię?ja niestety zaczęłam antybiotyk na dziąsła, nie dałam rady bez
miałam odpoczą między seriami ale nie bardzo mi to wychodzi (nawet sie nie najem bo pogryzc nie mogę) mam tylko nadzieję że do poniedziałku będzie lepiej bo zaczynam następną dawkę