reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pewnie wróbelku że będę:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-). Ale teraz miło czytać o figlach Waszych maluszków w brzuszkach:-D:-D:-D. I cieszę się że wszystko jest dobrze.

Allaa, dziękuję , dziękuję, póki co ciągle śni mi sie Magdusia. Dziś śniło mi sie ,że się urodziła i była taka malenka,że żadna czapeczka nie była dobra, patrzę na nia i mówię do koleżanki, że ani trochę nie podobna do Siostry-Oli. Normalenie nie wiem skąd takie sny. Za dużo myślę.
Nie ma mojego suwaczka!!
zaraz sie zbieram na zebranie do córeczki. W sumie robię sobie spacerek, bo ona jest bardzo dobrym uczniem i chodzenie po oceny to przyjemnośc. A ,że chodzi do ogólniaka który i Ja skończyłam to przynajmniej pogadam ze swoimi nauczycielami.
Wróbelku, ja tez nie lubię jak Magdusia nie fika. Stresuje mnie to.. Rozumiem Martusię.A może fikała, ale Ja w nawale spraw nie zauważyłam?
Odebrałam dziś badania na GBS-paciorkowca, wynik ujemny. Czyli ok.

hej dziewczynki

to odrazu się wytłumaczę dlaczego nie lubię lata, tutaj jest ok 39C w cieniu latem, już zaczyna grzać powyżej 30-stu
za to zimą mamy tu 26C
dlatego nie lubię egipskiego lata

ja niestety zaczęłam antybiotyk na dziąsła, nie dałam rady bez
miałam odpoczą między seriami ale nie bardzo mi to wychodzi (nawet sie nie najem bo pogryzc nie mogę) mam tylko nadzieję że do poniedziałku będzie lepiej bo zaczynam następną dawkę

tak siedzę i myslę jak bardzo nie doceniamy czasem samego faktu że jesteśmy zdrowi
i dziękuję Bogu że nic poważniejszego się nie przytrafiło
i mam nadzieję, że już się nie przytrafi

Przesyłam wam baaaaaaaaardzo gorące pozdrowienia, każdej z osobna buziaki i uściski
Miłego dnia

Wróbelku, ja tez nie lubię jak Magdusia nie fika. Stresuje mnie to.. Rozumiem Martusię.A może fikała, ale Ja w nawale spraw nie zauważyłam?
ja tez lubie jak Haniula wywija , czasami juz mam dosc jak okopie mi zebra, ale jednoczesnie ciesze sie ze sie rusza!!!!!!!!

hej dziewczynki

to odrazu się wytłumaczę dlaczego nie lubię lata, tutaj jest ok 39C w cieniu latem, już zaczyna grzać powyżej 30-stu
za to zimą mamy tu 26C
dlatego nie lubię egipskiego lata

tak siedzę i myslę jak bardzo nie doceniamy czasem samego faktu że jesteśmy zdrowi
i dziękuję Bogu że nic poważniejszego się nie przytrafiło
i mam nadzieję, że już się nie przytrafi
a inni płaca za to lato:-D:-D:-D
jesli chodzi o zdrowie to masz racje jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!

To super:-)

ja niestety zaczęłam antybiotyk na dziąsła, nie dałam rady bez
miałam odpoczą między seriami ale nie bardzo mi to wychodzi (nawet sie nie najem bo pogryzc nie mogę) mam tylko nadzieję że do poniedziałku będzie lepiej bo zaczynam następną dawkę
Trzymaj się, a kiedy kończysz chemię?

Witam:))Dzisiaj sie dowiedziałam ze zostane styczniwą mama 2010:))jestem w 6tc termin porodu na 11stycznia...pozdrawiam wszystkich i buziammmmmmmmmmmm;-)Boże jaka ja jestemszczesliwa:-):-):-)

reklama
Do góry