reklama
ja tylko na chwile bo zasypiam na stojąco... wiecie co nie widział ktoś mojej @ bo byla ale się zgubił... wczoraj może ze 6 godzin krwawiłam a dzis normalnie nic tylko żółty śluz... co to ma byc nie mam pojęcia, chyba sobie jednak tą szybke na brzuchu dam zamontowac...
przepraszam was że tak was tym linkiem zdenerwowałam... miałam tego nie wklejac...
zmykam nyny jutro ide na badanka i chyba zrobie bete bo cholera jedna wie gdzie ta moja @ się zapodziała
przepraszam was że tak was tym linkiem zdenerwowałam... miałam tego nie wklejac...
zmykam nyny jutro ide na badanka i chyba zrobie bete bo cholera jedna wie gdzie ta moja @ się zapodziała
Ostatnie wieści od Edi sa takie ,że zaliczyła pierwszego pawika. Mdli ja niemiłosiernie, i dobrze, drażnią zapachy, ha ha, pamiętam jak to było. Więc myślę,że może oznaczać to tylko jedno, będzie dobrze. Wierzę w to bardzo.
Aguś AJ, nie masz za co dziękować, przecież wiesz jakie to dla mnie ważne.
szafirku, gdzie jesteś??
Martuś, kiedy pogadamy?
Aguś Irl, nadal nie wiesz kto tam siedzi? A mnie ciekawość ogarnia!
Położę się. Dziś malutka spokojniejsza, nie lubię jak tak cicho siedzi.
Wróbelku, trzymaj się.
Pozdrowionka dla wszystkich niewymienionych ale pamiętanych.
Aguś AJ, nie masz za co dziękować, przecież wiesz jakie to dla mnie ważne.
szafirku, gdzie jesteś??
Martuś, kiedy pogadamy?
Aguś Irl, nadal nie wiesz kto tam siedzi? A mnie ciekawość ogarnia!
Położę się. Dziś malutka spokojniejsza, nie lubię jak tak cicho siedzi.
Wróbelku, trzymaj się.
Pozdrowionka dla wszystkich niewymienionych ale pamiętanych.
GosiaLew
Fanka BB :)
Agnieszka AJ2811 dla twojego aniołka
[*] Tulę mocno.
Wróbelku miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Generalnie powiem Wam, że nie nadążam nadrobić tego co napisałyście przez 1,5 dnia. I tak nie wszystko jestem w stanie wyłapać.
Dziś wróciłam pierwszy dzień do pracy po zabiegu. Nie było tak źle. W sumie to nawet lepiej, że już coś robię. Chociaż i tak jedynym celem dla mnie przez ten miesiąc to dostać okres.
Staram się myśleć pozytywnie, bo to mnie nakręca do dalszej walki o moja fasolinkę i ja zawsze uważałam, że myślenie optymistyczne, pozytywne ułatwia to oczekiwanie. Tylko nie zawsze to wychodzi, łatwo jest mówić wszystko będzie dobrze a życie i tak płata figla.
I tak w sumie to łapię często doła, bo nie wiem kiedy mam wyznaczyć datę końca moje ciąży i mojego aniołka. Bo o tym, ze zarodek prawdopodobnie obumarł dowiedziałam się 28 kwietnia, potem miałam badania i tydzień później już było potwierdzenie przez usg czyli 5 maja. A poroniłam dokładnie tydzień temu w domu, zabieg w szpitalu miałam w czwartek 14.05.
[*] Tulę mocno.
Wróbelku miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Generalnie powiem Wam, że nie nadążam nadrobić tego co napisałyście przez 1,5 dnia. I tak nie wszystko jestem w stanie wyłapać.
Dziś wróciłam pierwszy dzień do pracy po zabiegu. Nie było tak źle. W sumie to nawet lepiej, że już coś robię. Chociaż i tak jedynym celem dla mnie przez ten miesiąc to dostać okres.
Staram się myśleć pozytywnie, bo to mnie nakręca do dalszej walki o moja fasolinkę i ja zawsze uważałam, że myślenie optymistyczne, pozytywne ułatwia to oczekiwanie. Tylko nie zawsze to wychodzi, łatwo jest mówić wszystko będzie dobrze a życie i tak płata figla.
I tak w sumie to łapię często doła, bo nie wiem kiedy mam wyznaczyć datę końca moje ciąży i mojego aniołka. Bo o tym, ze zarodek prawdopodobnie obumarł dowiedziałam się 28 kwietnia, potem miałam badania i tydzień później już było potwierdzenie przez usg czyli 5 maja. A poroniłam dokładnie tydzień temu w domu, zabieg w szpitalu miałam w czwartek 14.05.
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
dziewczynki uciekam.... Miłej nocki.
Ucałowania dla Edytki
Ucałowania dla Edytki